Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αναγεννηση: Και ξανα προς τη δοξα τραβα…



Όλα έδειχναν  πριν από την αρχή του αγώνα το τι θα επακολουθούσε
, μιας και όλα ήταν γιορτινά στο Δημοτικό Στάδιο. Εδώ που είχαν φτάσει τα πράγματα τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει την άνοδο της Αναγέννησης στη Γ΄ Εθνική και την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο κόσμος, περίπου 2.000, να περιμένει να αποθεώσει τους παίκτες, που με τη σειρά τους δεν τους χάλασαν το χατήρι με ότι επακολούθησε.

Και αφού στο 2΄είχαμε τις πρώτες διαμαρτυρίες σε ένα ακυρωθέν γκολ τουΑθανασιάδη με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Χατζηρίζου, στο 16΄ ο Δημόπουλος με ένα εκπληκτικό σουτ με το αριστερό έβαλε τα πράγματα στη θέση τους κάνοντας το 1-0 και συγχρόνως το μήνυμα στον Αμπελωνιακό ότι απλά θα συμμετέχει στη γιορτή. 
Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κοντινή κεφαλιά του Κακαβίτση από σέντρα του Κούρου που πέρασε άουτ, αλλά στο 25΄οι κιτρινόμαυροι κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Φαλάγγα από τον Μπουρουζίκα με τονΣωκράτη Μπουντούρη να ευστοχεί για το 2-0 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους. Η Αναγέννηση μπορεί να μην είχε τις μεγάλες φάσεις αλλά ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στο ματς και εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που της δινόταν, και αφού πρώτα στο 33΄υπάρχουν νέες διαμαρτυρίες από τους κιτρινόμαυρους για πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασιάδη, στο 35΄οΜπουντούρης χωρίς πολύ κόπο και με πλασέ ύστερα από γύρισμα τουΦωτιάδη από τα δεξιά κάνει το 3-0 στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσίβελου
Με αυτό το σκορ έληξε το 1ο ημίχρονο και απέμειναν άλλα 45΄για τη τυπική επικύρωση της ανόδου της ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Το 2ο ημίχρονο δεν είχε να δείξει κάτι το διαφορετικό από τη στιγμή που όλα είχαν κριθεί, άλλαξε το σκορ απλά υπέρ της Αναγέννησης. Χρονικά είχαμε στο 66΄τη σπουδαία ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν ο Φαλάγγας βρέθηκε σε θέση βολής από τον απέναντι τερματοφύλακα ύστερα από πάσα του Κούρκουλα αλλά σούταρε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, στο 67΄διπλή ευκαιρία με τον Μπουντούρη όταν ισάριθμα σουτ μέσα από τη περιοχή απομακρύνθηκαν από τους αμυντικούς, στο 70΄το δοκάρι για τον Αμπελωνιακό με δυνατό σουτ του Συκιώτη έξω από τη περιοχή(αριστερό κάθετο) και στην επαναφορά σουτ του Κομισόπουλου έφυγε άουτ, για να φτάσουμε στο 71΄όταν ο Φαλάγγαςβάζει το κερασάκι στη τούρτα όχι μόνο του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος όταν με κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα του Αθανασιάδη από τα αριστερά γράφει το τελικό 4-0. Τα υπόλοιπα είναι μια γιορτή.  
Συνθέσεις ομάδων:
Αναγέννηση: Αναστασίου, Φωτιάδης, Φαλάγγας(73΄Μυργιώτης), Κλάζογλου, Πέτρου, Κούρκουλας, Βράκας, Δημόπουλος,(81΄ Ντόβας), Μπουντούρης(88΄Γόρδιος), Χατζηρίζος, Αθανασιάδης, 
Αμπελωνιακός: Κατσίβελος, Ρόκα, Δαλακώνης(60΄ Φλέγγας), Μπουρουζίκας, Γκόλτσος, Μπίκος, Κούρος, Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Χατζηλιόντας(64΄Κομισόπουλος), Φτίκας(50΄ Συκιώτης). 
ΥΓ:- Η αποθέωση και για τον Σάκη Θεοδοσιάδη στο τέλος του αγώνα όταν στη κυριολεξία βρέθηκε … στον αέρα από τους παίκτες του. Σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο αυτή της επιτυχίας ανήκει και στον νεαρό προπονητή. 
-    Τα συγχαρητήρια και από τον Δήμαρχο Καρδίτσας Κώστα Παπαλό που μετά τη λήξη του αγώνα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί άπαντες που έφεραν και πάλι την Αναγέννηση σε επαγγελματική κατηγορία. 
-    Δεν έλειψαν βέβαια και οι σαμπάνιες που έρρεαν άφθονα στο τέλος μιας και πλέον έχει γίνει .. το ποτό των επιτυχιών. 
-    Χαμός έγινε ειδικά στο 1ο γκολ του Δημόπουλου με όλο τον πάγκο να μπαίνει μέσα στο γήπεδο αλλά και στα κάγκελα της κερκίδας.. κυνηγώντας τον σκόρερ. Ήταν ένα γκολ που έδιωξε το άγχος και μπήκε στο κατάλληλο χρονικό σημείο. 
-    Τα κιτρινόμαυρα μπαλόνια αλλά και οι μικροί σε ηλικία παίκτες που μπήκαν μαζί με τις δυο ομάδες στο γήπεδο ήταν δυο ακόμη χαρακτηριστικά στοιχεία της χθεσινή ημέρας.






Πηγή:karditsalive.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top