Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Διαβαστε ενα ιδιοχειρο γραμμα του M. Jackson



Ένα σημείωμα που είχε γράψει ο Michael Jackson στο οποίο παραπονιέται ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί...αποσύρθηκε από δημοπρασία κατόπιν αιτήματος της πρώην συζύγου του, Lisa Marie Presley, ανακοίνωσε την Τετάρτη, 30 Μαΐου, ο οίκος δημοπρασίας Julien's.
Ο Jackson, που πέθανε το 2009 αφού ζήτησε από τον γιατρό του να του χορηγήσει έναισχυρό αναισθητικό για να μπορέσει να κοιμηθεί, έγραψε το σημείωμα στην Presley μεταξύ του 1993 και του 1996, όταν ήταν ακόμα στενοί φίλοι. Στη συνέχεια παντρεύτηκαν.
«Lisa, πραγματικά χρειάζομαι ξεκούραση. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου εδώ και τέσσερις μέρες. Πρέπει να μείνω μακριά από τηλέφωνα και επιχειρηματικές επαφές. Πρέπει να φροντίσω την υγεία μου πρώτα. Είμαι τρελός για σένα», αναφέρει το χειρόγραφο σημείωμα πάνω σε ένα κιτρινισμένο χαρτί.
Ο οίκος δημοπρασίας Julien's, που είχε συμπεριλάβει το γράμμα για μια μελλοντική του δημοπρασία με ενθύμια διασημοτήτων, δήλωσε χθες ότι απέσυρε το σημείωμα από την δημοπρασία που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 και τις 24 Ιουνίου μετά το αίτημα της Presley.


Πηγή:e-volos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top