Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ....




Στους καιρούς που ζούμε πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τι γίνεται τριγύρω μας.

Τον τελευταίο καιρό έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και αποφάσισα να τα εξωτερικεύσω κάπως.
Στο τέλος θα μου πείτε εσείς αν κάνω λάθος ή όχι και περιμένω την γνώμη σας.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι λεγόμενοι σαν
"ψώνια","μεγαλοεπιχειρηματίες","εκμεταλευτές" και έχουν και άλλα ψευδώνυμα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε εσείς είναι:

1)Να μην επιχειρήσετε να συνεργαστείτε μαζί τους γιατί δεν υπάρχει χειρότερη εκμετάλευση.

2)Και αν κάνετε το λάθος βήμα να ξεκινήσετε μια συνεργασία μαζί τους ποτέ να μην παίρνετε στα σοβαρά ότι σκέψεις κάνουν για το "μαγαζάκι γωνία" τους.

3)Να ξέρετε ότι θα είναι οι πρώτοι θα σας κάνουν πουστιά με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν.

4)Είναι κάποιοι που έγιναν μεγάλοι και τρανοί με τα λεφτά του μπαμπάκα τους αλλά όταν φτάνει η στιγμή για να σας πληρώσουν γίνονται οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες που μπορεί να βρεθεί στον πλανήτη.Αστείο:Μακάρι να μπορούσαμε να τρώγαμε τέτοια καβούρια γιατί θα χορταίναμε για πολύ καιρό.

5)Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας να ξέρετε ότι δεν θα υπάρξει στιγμή που να μπορέσετε να απολαύσετε ένα καφεδάκι οπουδήποτε αλλά και ακόμα να κοιμηθείτε σαν άνθρωποι.Θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σας.

6)Και αν σταματήσετε να συνεργάζεστε δεν θα πάψει πάλι να σας ενοχλεί γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να βρεί κάποιον άλλον-η καθώς είναι τσαμπατζής και δεν πληρώνει τίποτα.

7)Όσο θα συνεχίζεται η συνεργασία σας θα ακούτε συνέχεια ότι δεν έχει λεφτά να σας πληρώσει γιατί δεν πληρώνει κανένας πελάτης του και όλοι τον έχουν σε φέσια.Αηδίες μπούρδες και μαλακείες μην πιστέψετε τίποτα από αυτά γιατί απλά τα βάζει τα λεφτά στη τσέπη του και τα χαίρεται.

8)Το παίζει μεγάλος και τρανός για να σας εντυπωσιάσει αλλά τελικά είναι απλά ένα τίποτα.Ένας τεμπέλης που δεν έμαθε ποτέ  στη ζωή του να δουλεύει.

9)Πρόκειται για έναν μεγάλο παραμυθά και ο πινόκιο μπροστά του δεν πιάνει μία.Αυτός θα έπρεπε να έχει μια μύτη μεγαλύτερη και από όλο τον πλανήτη.

10)Και κάτι τελευταίο...Οι πελάτες που κλείνει είναι μόνο προς όφελος του για να μπορεί να κάνει τζάμπα τις δουλειές που χρειάζεται για τον εαυτό του.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ....
ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!!!
ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top