Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Παίκτης έκανε το τραπέζι και έδωσε το τηλέφωνο του σε 200 φιλάθλους!


Οι φίλαθλοι που ακολουθούν τον Τσαντ Οτσοσίνκο στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μάλλον από τους τυχερούς του είδους,
αφού ο παίκτης των New England Patriots έκανε το τραπέζι σε 200 εξ αυτών!


"Δείπνο απόψε στη Νέα Υόρκη. Οι πρώτοι 200 στο εστιατόρια Sylvia στις 7 στο Χάρλεμ. Αφήστε χρήματα και κάρτες στο σπίτι. Απόψε είναι όλα δικά μου" έγραψε στη σελίδα του στο Twitter, προκαλώντας πανικό, αφού αυτοί που τον ακολουθούν φτάνουν στα 3.000.000.
Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι του εστιατορίου, που θεωρείται από τα καλά της περιοχής, αναγκάστηκαν να διώξουν αρκετούς, με τους τυχερούς να απολαμβάνουν ένα μεγαλοπρεπές δείπνο με όλα τα καλά, με το λογαριασμό να φτάνει τα 7.900 δολάρια.
Υπήρξε πάντως και...κερασάκι στην τούρτα, το οποίο ήταν ο νέος αριθμός του κινητού του τηλεφώνου. Αφού τους χαρακτήρισε μέλη της οικογένειας του, τους τον έδωσε, κάνοντας μάλιστα παράπονα την επόμενη μέρα γιατί δεν τον είχαν πάρει! "Έδωσα τον αριθμό μου σε 200 άτομα και μόνο 13 με πήραν τηλέφωνο. Σας τον έδωσα για να με πάρετε. Ξεκινήστε..." έγραψε στο Twitter.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Συχνά πυκνά πηγαίνει κόσμο σε κινηματογράφο ενώ πριν δύο χρόνια έκανε το τραπέζι σε 85 άτομα σε εστιατόριο στο Κλίβελαντ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top