Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τρίποντο για να μείνει δεύτερος



VOLLEYLEAGUE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 17/3, 19.00

Τη νίκη που θα τον κρατήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί (17/3, 19.00) την Κηφισιά για…
την 21η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ.
Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από ήττα στην Πάτρα και αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου και θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. O Φιλίποφ δεν θα αγωνιστεί ενώ αμφίβολλος είναι ο και Ανδρεάδης που ταλαιπωρείται από παλαιότερο τραυματισμό.
Η Κηφισιά δίνει το τελευταίο της παιχνίδι την εφετινή σεζόν (ακολουθεί ρεπό) και με νίκη θα περιμένει τα άλλα αποτελέσματα για να δει αν θα ελπίζει στην 5η θέση και στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πλέι οφ. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιόχαν Εστράδα που νοιώθει ενοχλήσεις στα γόνατα.
«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και γενικά θέλουμε να έχουμε ένα καλό φινάλε στην κανονική περίοδο και εν όψει των πλέι οφ» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης.

Από την πλευρά της Κηφισιάς ο Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Θεωρώ ότι η διακοπή λόγω του Κυπέλλου μας έχει κάνει κακό γιατί ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και τώρα δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούμε».
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα τη διευθύνουν οι Ονόπας - Μουλά Λ. με παρατηρητή τον Βασιλειάδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top