Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Αποχή στην ΕΑΠ



ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ

Μπορεί αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός να είναι με το ενάμιση πόδι στην Α2, όμως η ΕΑΠ είναι στα πρόθυρα διάλυσης...

Πολλοί παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και την εβδομάδα του κυπέλλου δεν συμμετείχαν στις προπονήσεις. Οι υποσχέσεις για καταβολή των χρεωστούμενων δεν έχουν τηρηθεί ούτε αυτή την εβδομάδα και πλέον η κατάσταση είναι οριακή.

Βασικά στελέχη της εξάδας έχουν πληρωθεί μόλις έναν μισθό από την αρχή της χρονιάς. Κι όταν λέμε έναν μισθό, εννοούμε ένα ευτελές ποσό. Οι πιο τυχεροί έχουν πάρει 2 μισθούς. Στους ξένους κόπηκε και το δωρεάν φαγητό.

Στις σκέψεις των παικτών είναι να μην κατέβουν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 24/3, εάν δεν πάρουν τα χρήματά τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΑΠ κινδυνεύει να χάσει από διοικητικά εγκλήματα όσα έχτισαν στο γήπεδο οι παίκτες. Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκό νικήσει τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη και δεν έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες στην ΕΑΠ, τότε δεν αποκλείεται να δούμε πλέι-άουτ, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα χρειαζόντουσαν.

Οι παράγοντες της ΕΑΠ βλέποντας ότι η χρονιά σώζεται, προτίμησαν να μεταθέσουν σε άγνωστο χρόνο τις πληρωμές με αποτέλεσμα οι παίκτες να αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης.

Χθες είπαν στους παίκτες το τρομερό: «Θα πληρωθείτε έναν ακόμη μισθό μέχρι την Παρασκευή και χαρούμενοι να είστε που θα τελειώσετε την χρονιά με 2 και 3 μισθούς».

Οι παίκτες όμως δεν είναι καθόλου χαρούμενοι και είναι αποφασισμένοι να απόσχουν από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η χρονιά έχει τελειώσει για το θέμα του υποβιβασμού, άσχετο αν στον Παναθηναϊκό το έχουν πάρει απόφαση εδώ και καιρό.

Τίθεται λοιπόν ένα τεράστιο ερώτημα για το ποιός θέλει, καθώς και ποιός μπορεί, να μείνει στην Α1.

Το μεγάλο πρωτάθλημα της Volleyleague ολοκληρώνεται κι ακόμα παίζεται η σαπουνόπερα ''εξαθλιώστε τον παίκτη'' .Μόνο που φαίνεται ότι αυτή τη φορά οι δούλοι θα αντιδράσουν δυναμικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top