Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

"Γη και ύδωρ" για Φέρντιναντ και Λάμπαρντ δίνουν οι Κινέζοι


Μετά τον Νικολά Ανελκά οι Κινέζοι έχουν...
βάλει στο μάτι και τους Φέρντιναντ, Λάμπαρντ. Διαβάστε τα μυθικά συμβόλαια που τους προσφέρουν.

Πολύ δυνατά έχουν μπει τους τελευταίους μήνες στο χώρο του ποδοσφαίρου οι κινεζικές ομάδες, οι οποίες έχουν μεγάλη οικονομική άνεση και προσπαθούν να προσελκύσουν σημαντικά ονόματα από την Ευρώπη.
Η αρχή έγινε με τον Νικολά Ανελκά, ο οποίος τον Ιανουάριο πήγε στην Σανγκάι Σενχούα, και φαίνεται πως οι Ασιάτες θέλουν να υπάρξει και συνέχεια.
Αρχικά, επιχείρησαν να πείσουν τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, το συμβόλαιο του οποίου με την Τσέλσι εκπνέει το καλοκαίρι, και παρά την αρχική άρνηση του παίκτη στοχεύουν και σε άλλους αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τους Ρίο Φέρντιναντ και Φρανκ Λάμπαρντ, διεθνείς με την εθνική Αγγλίας.
Η Γκουιζγού Ρενέ, στην οποία αγωνίζεται και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, θέλει και τους δύο πακέτο και για να τους δελεάσει, τους προσφέρει συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές της τάξης των 300.000 ευρώ έκαστος. Αμφότεροι έχουν ξεκαθαρίσει πως επιθυμία τους είναι να παραμείνουν στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αντίστοιχα, όμως, οι Κινέζοι είναι διατεθειμένοι να κινήσουν γη και ουρανό για να τους αποκτήσουν, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ομάδας, Γουάν Γουολίν, με δηλώσεις του στη "Sun".
“Θέλω την καλύτερη ομάδα στην Κίνα και είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε πολλά χρήματα για να φέρουμε τους Φέρντιναντ και Λάμπαρντ. Πολλοί από εμάς εδώ βλέπουν την Πρέμιερ Λιγκ και γνωρίζουν τι παίκτες είναι και οι δύο” τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο γνωστός ατζέντης Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος υπογράμμισε πως οι Κινέζοι δύσκολα αποτυγχάνουν, όταν έχουν θέσει ένα στόχο: “Όταν οι Κινέζοι θέλουν να πετύχουν κάτι τα καταφέρνουν. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει μία πολύ μεγάλη επιχείρηση για εκείνους και θέλουν να αποκτήσουν τους καλύτερους προπονητές και τους καλύτερους παίκτες”.

Πηγή: http://www.sport24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top