Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

"Καυτό" μήνυμα στην Εθνική Ουαλίας!


Το σέξι μοντέλο Ίμοτζεν Τόμας θέλησε να δείξει τη συμπαράστασή της
στην Εθνική ομάδα ράγκμπι της Ουαλίας με έναν απίστευτο τρόπο: δείχνοντας τα στήθη της μέσω Twitter (photos)!


O κόσμος πρωτοέμαθε την Ίμοτζεν Τόμας το 2003 με την ανάδειξή της ως "Miss Ουαλία", τρία χρόνια αργότερα έκανε ακόμα πιο ηχηρό "γκελ" με τη συμμετοχή της στο διάσημο αγγλικό ριάλιτι "Big Brother", ενώ το περασμένο καλοκαίρι πρωταγωνίστησε στην ποδοσφαιρική σαπουνόπερα του καλοκαιριού με την αποκάλυψη για τον μυστικό δεσμό της με τον Ράιαν Γκιγκς.
Όλα αυτά τα "ωραία" είχε να επιδείξει στο βιογραφικό της το εκρηκτικό μοντέλο, όμως σκέφτηκε πως δεν ήταν αρκετά και έτσι αποφάσισε να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στα ταμπλόιντ μέσω από μία άκρως πρωτότυπη κίνηση.
Αυτή ήταν να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Twitter μία τόπλες φωτογραφία, όπου καλύπτει "επίμαχα σημεία" με τα χέρια της,  έχοντας γράψει επίσης ανάμεσα στα στήθη της τη φράση "Πάμε Ουαλία" ("Cmon Wales")!
Όπου Ουαλία, ο λόγος για την Εθνική ομάδα ράγκμπι της χώρας (η Ίμοτζεν Τόμας είναι από την Ουαλία), η οποία το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχε στο εξαεθνές τουρνουά, μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του αθλήματος.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε "πανικό" στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την Τόμας να ειδοποιείται μάλιστα στο προφίλ της πως το περιεχόμενο φωτογραφίας που ανέβασε στη σελίδα της είναι... ευαίσθητο!
Και για του λόγου το αληθές:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top