Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αουτσάιντερ ο Isildur1, λένε οι bookies!



Όπως κάθε υπερ-ήρωας έχει τη νέμεσή του,
κάθε παίκτης των high stakes έχει έναν μοιραίο αντίπαλο. Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που έχουν βάλει το χέρι τους στην τσέπη του Viktor Blom, όμως είναι ένας εκείνος που τον γονάτισε: ο Isaac Haxton.

Η τελευταία μάχη ανάμεσα στους δύο ήταν επική και ο Haxton έφυγε από το πρώτο PokerStars Superstar Showdown με 40 χιλιάδες δολάρια κέρδος.
Ήταν η στρατηγική του min-raise που έφερε τον ανεξέλεγκτα επιθετικό Blom έξω από τα νερά του και μάλιστα τον έκανε στο τέλος να διαμαρτυρηθεί για «αδικία». Παρ’ όλα αυτά ο Haxton θα χρειαστεί να αλλάξει στρατηγική αύριο, στην νέα μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς ο Blom θα αναζητά εκδίκηση.
Το πιο πρόσφατο PokerStars Supestar Showdown έχει προγραμματιστεί για αύριο, στις 12μμ ET, και οι δύο αντίπαλοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε τέσσερα $100/$200 NLHE τραπέζια – αν και ο προηγούμενος αγώνας τους έγινε σε $25/$50- για 2.500 χέρια.
Η διαμάχη αναμένεται να συγκεντρώσει όλους τους συνήθεις υπόπτους του rail, μαζί και χιλιάδες φίλους των high stakes που θα περιμένουν να δουν ποιος θα αναδειχθεί νικητής.
Το Matchbook.com (μια ιστοσελίδα στοιχημάτων) μας δίνει πάντως ένα στοιχείο για το ποιος πιστεύουν εκείνοι ότι θα είναι νικητής, αφού δίνουν στον Isildur1 τη θέση του αουτσάιντερ, με απόδοση 2,25, ενώ στον Haxton δίνουν 1,69.
Λέτε να κάνει τελικά ο Viktor την έκπληξη;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top