Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Volley 2012» με ηχηρα ονοματα


ΓΟΝΤΙΚΑΣ-ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ-ΜΕΛΙΣΟΥΡΓΟΣ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ-ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ-ΑΥΛΟΓΙΑΡΗ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΓΚΟΛΙΤΣΗΣ-ΖΕΤΟΥ 

 

H  κίνηση «VOLLEY 2012» απέκτησε και  ιστοσελίδα με ηχηρά ονόματα (Γόντικας, Δημητρέλος, Αυλογιάρη, Καραντάσιου, Μπερμπέρογλου κ. α )  να στηρίζουν  και να αρθρογραφούν.
Η ανακοίνωση της κίνησης "Στον αέρα βρίσκεται ήδη η επίσημη ιστοσελίδα της κίνησης VOLLEY 2012 (www.volley2012.gr) με πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις αλλά και επώνυμες παρουσίες. Όπως δηλώνουν ο Γιώργος Μελισσουργός και οι συνεργάτες του, το νέο σαιτ θα φιλοξενεί τις θέσεις της κίνησης για όλα τα μεγάλα θέματα του Βόλεϊ και του Μπητς Βόλεϊ, πάνω στις οποίες θα γίνεται διαβούλευση με σοβαρό και επώνυμο διάλογο. 
Ηδη το πρώτο θέμα που παρουσιάζει είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τις Εθνικές Ομάδες, που συντάχθηκε από ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον Θανάση Μαργαρίτη. Θα ακολουθήσουν θέματα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα, την παγκόσμια πρωταθλήτρια μπιτς βόλεϊ Βάσω Καραντάσιου, αλλά και τους Άγγελο Κυριακίδη, Σπύρο Γκολίτση.
Υπάρχουν επίσης χαιρετισμοί από επιφανείς παράγοντες, όπως  οι Δημήτρης Γόντικας, Ανδρέας Δημητρέλος, Εύη Αυλογιάρη, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, ενώ στο ελεύθερο βήμα αρθρογραφούν οι Ελένη Ζέτου, Σπύρος Νικολάκης.
Στο σαιτ θα μπορούν οι φίλοι του αθλήματος να βρίσκουν επίσης σπάνιο οπτικό υλικό, αρθρογραφία αλλά και ελεύθερο διάλογο από ανθρώπους του χώρου του βόλει. Με σύνθημα "για το βόλεϊ που μας αξίζει", η κίνηση VOLLEY 2012 φιλοδοξεί να αποτελέσει την ελπίδα για την αλλαγή στο άθλημα, με έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία, τις νέες σύγχρονες ιδέες, απέναντι σε κάθε έννοια παραγοντισμού και αδιαφάνειας που το κρατούν εγκλωβισμένο και σε μαρασμό".

Πηγή: http://www.volleynews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top