Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ο Πετροφ σωθηκε λογω... Μουαμπα!


Μία απίστευτη είδηση βγήκε στο φως της δημοσιότητας,
αφού όπως δήλωσε ο Κάρλος Κουεγιάρ, οι εξετάσεις στην Άστον Βίλα που έδειξαν το πρόβλημα του Πετρόφ, έγιναν εξαιτίας του Μουάμπα!


Συγκεκριμένα ο Ισπανός συμπαίκτης του Πετρόφ δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του ότι μετά το θλιβερό επεισόδιο με τον Μουάμπα, όλοι οι παίκτες των «χωριατών» πέρασαν από εξετάσεις, οι οποίες και διέγνωσαν τελικά το πρόβλημα τουΒούλγαρού: «Την περασμένη Τρίτη, μετά από ό,τι συνέβη στον Μουάμπα, ειδικοί ήρθαν στο προπονητικό μας κέντρο, προκειμένου να μας υποβάλλουν σε εξετάσεις στην καρδιά. Δύο μέρες αργότερα, λάβαμε τα αποτελέσματα και αυτοί επικοινώνησαν με τον Σταν, ενημερώνοντάς τον για τα… σημάδια καρκίνου. Του ζήτησαν να πάει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να βγει ένα οριστικό πόρισμα».
Στην συνέχεια μάλιστα ο Κουεγιάρ συμπλήρωσε ότι: «Στην αρχή δεν του είπαν όλη την αλήθεια και αυτός δεν ήθελε να μας τρομάξει, με δεδομένο ότι ακολουθούσε το μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσιτο Σάββατο. Του είπαν: «Ναι, θα μπορούσε να είναι καρκίνος, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες εξετάσεις». Έτσι, δεν αποκάλυψε τίποτα σε κανέναν μας, αλλά είναι γεγονός ότι οι στενοί του φίλοι γνώριζαν την πιθανότητα ύπαρξης καρκίνου».
Όσο για πως ένιωσαν εκείνος και οι συμπαίτες του, είπε πως: «Κανείς μας δεν το περίμενε, ήταν μια αρνητική έκπληξη και ένα μεγάλο σοκ. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ είμαστε πολύ επηρεασμένοι, αλλά ο Στιλιάν είναι ο πρώτος που μας δίνει δύναμη, προσπαθώντας να μας… σπρώξει να πάρουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται. Είναι το μόνο πράγμα που μας ζητάει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top