Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αποφαση ΣΟΚ από την διοικηση του ΣΠΑΚ



Την απόφαση να μην "κατέβει" στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς
το Σάββατο με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου πήρη ηΔιοίκηση του ΣΠΑΚ διαμαρτυρόμενη για την μη καταβολή της επιχορήγησης από την Γ.Γ.Α. ενώ από το στόχαστρό της δεν ξεφεύγουν οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Κοινοβουλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ  Η Γ.Γ.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ.
ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΙΣΟΣ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ.
ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ –ΤΕΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΝΥΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ- ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΟΦΕΡΟ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ  ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Πηγή:karditsalive.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top