Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Στην Αναγεννηση το κυπελλο της ΕΠΣ Καρδιτσας



Τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν στον τελικό Κυπέλλου με την ομάδα του 
Σάκη Θεοδοσιάδη να επικρατεί άνετα του Πάμισσου με σκορ 4-0 και να κατακτά έτσι το τρόπαιο μετά το 2004 αφού φυσικά τα προηγούμενα χρόνια η Αναγέννησηαγωνιζόταν σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Το σκορ νομίζουμε ότι τα μαρτυρά όλα και συγκεκριμένα ποιος ήταν το αφεντικό του αγώνα με τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη να «καθαρίζουν» τον τελικό από το 1ο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με 2-0 και μάλιστα ύστερα από τοχαμένο πέναλτι του Καϊνανά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αναστασίου, στερώντας από τους ερυθρόλευκους του Πάμισου τη δυνατότητα να μπουν στο παιχνίδι στη μοναδικοί θα λέγαμε κλασσική ευκαιρία που δημιούργησαν στην μπροστά στην εστία της Αναγέννησης. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα, ενώ οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλα γκολ. Στο τέλος μάλιστα και κατά τη διάρκεια της απονομής οι φίλαθλοι ζήτησαν και το διπλό μέσα στην Ελασσόνα.
Το φιλμ του αγώνα:
2΄ Πάσα Χατζηρίζου, πλασέ Μπουντούρη απέναντι από τον Κουβαράάουτ.
23΄ Εκτέλεση φάουλ του Χατζηρίζου έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
27΄ Το 1-0 για την Αναγέννηση με δυνατό αριστερό σουτ του Δημόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή.
33΄ Μπαλιά του Χατζηρίζου από τα δεξιά ο Μπουντούρης σουτάρει μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Κουβαράς.
36΄ Κόρνερ Χατζηρίζου, κεφαλιά Δημόπουλου από κοντά μόλις άουτ.
40΄ Το 2-0 για την Αναγέννηση έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας Μπουντούρη - Φαλάγγα ο τελευταίος γύρισε στον Αθανασιάδη που απέφυγε και τον Κουβαρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
42΄ Η μεγάλη ευκαιρία του Πάμισσου να μειώσει το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή τουΜετούση από τον Δημόπουλο αλλά ο Αναστασίου απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση τουΚαϊνάνα.
50΄ Σε συνεργασία Αθανασιάδη - Φαλάγγα – Μπουντούρη, σουτ του τελευταίου για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Κουβαράς.
Στο 52΄ βολίδα του Φωτιάδη από μακρινή απόσταση στο οριζόντιο δοκάρι του Κουβαρά.
Στο 62΄ σέντρα Μπουντούρη από αριστερά κεφαλιά του Φαλάγγα από κοντά αουτ.
68΄ Το 3-0 από πάσα Χατζηρίζου και σουτ – μπασέ Μπουντούρη από πλάγια αριστερά.
70΄ σέντρα Χατζηρίζου από αριστερά εξ’ επαφής σουτ του Φαλάγγα σωτήρια επέμβαση του Κουβαρά.
83΄το 4-0 για τους κιτρινόμαυρους σε σέντρα σουτ του Μπουντούρη από τα δεξιά που αιφνιδίασε τον Κουβαρά στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία.
Διαιτητής ήταν ο Τρ. Τίκας με βοηθούς Βαφειάδη και Διπλάρη, ενώ 4οςήταν ο Αγγελακόπουλος. 
Συνθέσεις ομάδων:
Πάμισσος: Κουβαράς, Μετούσι, Γκούμας, Παπαμαργαρίτης(75΄ Παπαδόπουλος), Δημάκης, Βλάστος(85΄Αγραφιώτης), Καμινιώτης, Κυριακόπουλος, Γαγάνας(50΄Οικονόμου Θ), Ντζιος, Καϊνανάς
Αναγέννηση: Αναστασίου, Φωτιάδης, Φαλάγγας, Μπαντής, Κλάζογλου, Κούρκουλας, Βράκας(69΄Σάββας), Δημόπουλος(56΄Ντόβας), Μπουντούρης, Χατζηρίζος(77΄Γόρδιος), Αθανασιάδης.
-          Περίπου 700 άτομα είχε το γήπεδο ανάμεσα τους και πολλοί φίλαθλοι του Πάμισσου που ήρθαν για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι δεν αγωνίζονται και κάθε ημέρα με την Αναγέννηση.
-          Ομόρφυνε πολύ ο πάγκος της ομάδας των Καλογριανών καθώς ο Τάκης Κουτσονάσιος είχε μαζί του και κορίτσια από τη Γυναικεία ομάδα της Ακαδημία Ελπίδες και μάλιστα δύο από αυτές είχαν και την ευθύνη της προθέρμανσης!
-          Πάρων φυσικά η ΕΠΣ Καρδίτσας διά του προέδρου της Μανώλη Παλάσκα, ενώ ο Κώστας Κολοκύθας έδωσε το κύπελλο του νικητή στον Σωκράτη Μπουντούρη και τα μετάλλια ο Γιώργος Κρανής
-          Στην ομάδα του Πάμισσου τα μετάλλια έδωσε έκανε ο Γιώργος Κλέτσας και το κύπελλο του ηττημένου ο Γιώργος Λάμπρου.































Πηγή:karditsalive.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top