Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αποσυρεται υποψηφιος της ΝΔ στη Λαρισα


Αποσύρει την υποψηφιότητα που είχε καταθέσει στη ΝΟΔΕ Λάρισας,
προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό στις ερχόμενες εκλογές, ο οικονομολόγος Χρήστος Πλιάτσικας.
Όπως διευκρινίζει ο κ. Πλιάτσικας προχωράει σε αναστολή της υποψηφιότητάς του μετά λύπης για προσωπικούς λόγους, ενώ εκτιμά ότι η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του που απευθύνει προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας Δημ. Παπαευθυμίου, και κοινοποιεί στην επιτροπή επιλογής υποψηφίων του κόμματος, επισημαίνει τα ακόλουθα: «Λυπάμαι ειλικρινά, που για λόγους, προσωπικής και επαγγελματικής φύσεως που ανέκυψαν το τελευταίο 10ήμερο, πρέπει να αναστείλω την υποψηφιότητά μου για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Λάρισα.
Εύχομαι σε εσάς, στους συνυποψηφίους μου στο νομό καθώς και σε όλη την παράταξη με πρώτο τον άξιο αρχηγό μας Αντώνη Σαμαρά, καλό αγώνα και τη μεγίστη δυνατή επιτυχία για να επιτευχθούν, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι πλέον, οι στόχοι της χώρας μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Από την πρώτη μέρα που επέστρεψα από τη Β. Αμερική πριν 24 χρόνια, υπηρέτησα ανιδιοτελώς από ποικίλα μετερίζια, την παράταξη και τον εκάστοτε αρχηγό της, τις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά τους. Αυτό το έπραττα συνεχώς (συνάμα και αντίστοιχα στους Τομείς Απασχόλησής μου)όπως βεβαιώνεται και στα πρακτικά της Βουλής (Ολομέλεια, Συνεδρ. ΟΣΤ', 1996) κάτω από πολύ αντίξοες και ενίοτε ανυπέρβλητες επαγγελματικές, κοινωνικές, συνδικαλιστικές και κομματικές-πολιτικές συνθήκες κυρίως λόγω του πρότερου αλλά πάντα επίκαιρου επιστημονικού μου βίου σε Κράτη G-7.
Ποτέ όμως «δεν το έβαλα κάτω» και αυτή η ως άνω κατάσταση με προπονεί καθημερινά ακόμη και για το Κοινοβούλιο παρά την παρούσα απρόσμενη εξέλιξη.
Σε κάθε περίπτωση, αγαπητέ κύριε πρόεδρε, στον αγώνα που θα διεξάγετε και εσείς και η Ν.Δ. θα εξακολουθείτε να με έχετε αρωγό και συμπαραστάτη. Η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτη και με διαφορά, με ό,τι καλό αυτό θα συνεπάγεται για μια ανεξάρτητη διακυβέρνηση σύγχρονου δυτικού τύπου.
Με την ελπίδα ότι οι δρόμοι μας θα συναντώνται συχνότερα, και με την πλήρη εκτίμησή μου».
 
Πηγή: http://larisanew.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top