Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Με Τζειμς Μποντ η Τελετη ΅Εναρξης


Ο θρυλικός Τζέιμς Μποντ θα είναι ο μεγάλος γκεστ σταρ της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου στις 27 Ιουλίου.
Ο “ακαταμάχητος κατάσκοπος” αποτελεί προσωπική επιλογή της ίδιας της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ο πλέον γνωστός "πρέσβης" της Βρετανίας διαχρονικά και ανά τον κόσμο , ο πιο διάσημος κινηματογραφικός κατάσκοπος, o Τζέιμς Μποντ θα ανοίξει την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ταμπλόιντ.
Ο Ντάνιελ Κρέιγκ , ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ της μεγάλης οθόνης, πήρε το χρίσμα απο την Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία μάλιστα θα αποτελέσει και μέρος του σχεδίου βάση του οποίoυ θα ανοίξει το πρόγραμμα της Τελετής Έναρξης.
Το μεγάλο νέο διέρρευσε μετά τα πρώτα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο Παλάτι με πρωταγωνιστή τον 44χρονο ηθοποιό για χάρη των οποίων μάλιστα τα συνεργεία εισήλθαν ακόμη και σε χώρους που αποτελούσαν άβατο για πολλά χρόνια.
Η ταινία μικρού μήκους που μεγάλο μέρος της έχει ήδη γυριστεί , θα ονομάζεται “Η Άφιξη” και θα τελειώνει με την προσγείωση του Τζέιμς Μποντ με αλεξίπτωτο στο κέντρο του ολυμπιακού σταδίου του Λονδίνου προσφέροντας μια μοναδική ατραξιόν στους θεατές αλλά και στα περίπου 1 δις των τηλεθεατών που θα παρακολουθούν από τους δέκτες τους την Τελετή. “Ήθελαν την πιο χαρακτηριστική βρετανική φιγούρα και την βρήκαν. Θα παρακολουθήσετε μαγικές σκηνές στις 27 Ιουλίου” τόνισε πηγή μέσα από το Παλάτι.
Συνεχίζεται...  


Πηγή:http://www.contra.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top