Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ασυνεννοησια σε ολο της το μεγαλειο μεταξυ των Υπηρεσιων Περιφερειας και Δημου!



Το e-Volos.gr σε ρόλο διαμεσολαβητή προκειμένου να συντονιστούν οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου
Θα μπορούσε να ήταν και ανέκδοτο...

Θρίλερ δίχως τέλος μοιάζει το πρόβλημα που παρατηρείται εδώ και λίγες μέρες στην Αγριά, σχετικά με τις σχάρες των υπονόμων που χρειάζονται άμεση ανύψωση καθώς με την άσφαλτο που έπεσε έχει δημιουργηθεί διαφορά ύψους, μεταξύ ασφάλτου και σχαρών, δημιουργώντας έτσι λακκούβες, κυριολεκτικά παγίδες, για τους διερχομένους οδηγούς.
Το έργο πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησία και αφορούσε συντήρηση και ασφαλτόστρωση, που είχε να γίνει στον παραλιακό δρόμο της Αγρίας τουλάχιστον 15 χρόνια.
Το θέμα αναδείχτηκε χθες από το e-Volos.gr, με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας να απαντά, πως δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της η ανύψωση των σχαρών, καθώς πρόκειται για αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΜΒ.
Μάλιστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας, μας επισήμανε σε δηλώσεις του, πως δεσμεύτηκε στον ίδιο ο Αντιδήμαρχος Αγριάς Νίκος Στόικος πως θα εκτελεστεί άμεσα η ανύψωση των σχαρών από τον Δήμο και συγκεκριμένα από την ΔΕΥΑΜΒ.
Το e-Volos.gr, σήμερα επισκέφθηκε ξανά των παραλιακό δρόμο της Αγριάς, ώστε να διαπιστώσει αν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ανύψωση των σχαρών.
Διαπιστώσαμε πως δεν είχε ξεκινήσει η διαδικασία ανύψωσης και επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Στόικο, ο οποίος μας είπε πως : "Πίεσα την ΔΕΥΑΜΒ να προχωρήσει στην ανύψωση των σχαρών αλλά μου απάντησαν πως αφού το έργο έγινε από την Περιφέρεια, θα πρέπει αυτή να ανυψώσει και τις σχάρες, οπότε αναμείνετε την ανύψωση από την Περιφέρεια".
Εύλογα λοιπόν ρωτήσαμε τον κύριο Στόικο, αν γι αυτή την απάντηση της ΔΕΥΑΜΒ έχει ενημερωθεί ο Αντιπεριφερειάρχης και μας απάντησε πως ενημέρωσε έναν πολιτικό μηχανικό της Περιφέρειας.
Μάλιστα, τονίσαμε στον κύριο Στόικο πως ο Αντιπεριφερειάρχης δείχνει ως υπεύθυνο τον ίδιο με τον Νίκο Στόικο να σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Για ακόμα μια φορά επικοινωνήσαμε ξανά με τον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος έμεινε άφωνος απ όσα δήλωσε ο Νίκος Στόικος και μάλιστα ενοχλημένος φανερά δήλωσε πως "Με έχει διαβεβαιώσει δύο φορές πως το θέμα το έχει πάρει ο Δήμος πάνω του. Από εσάς ενημερώνομαι τώρα πως τελικά η ΔΕΥΑΜΒ δεν θα προχωρήσει στην ανύψωση".
Η ασυνεννοησία σε όλο της το μεγαλείο. Τι τις θέλετε τις δεσμεύσεις κύριε Αντιδήμαρχε...και αφού τελικά δεν μπορέσατε να ανταποκριθείτε, γιατί δεν ενημερώσατε τον Αντιπεριφερειάρχη; Τι σημαίνει ενημέρωσα έναν πολιτικό μηχανικό της Περιφέρειας;
Τέλος, μετά από επικοινωνία της ΠΕ Μαγνησίας με την ΔΕΥΑΜΒ, υπήρξε η δέσμευση της Υπηρεσίας για ανύψωση των σχαρών αύριο κιόλας.
Α! Κύριε Στόικε την επόμενη φορά ενημερώστε τον φύλακα, γιατί όχι και την καθαρίστρια της Π.Ε Μαγνησίας!

Πηγή:e-volos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top