Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι επωνυμες που θελουμε στις παραλιες μας το καλοκαιρι!



Αυτά είναι τα μπικίνι που... σηκώνουν κύμα Παραλία δεν σημαίνει μόνο βουτιές, παιχνίδια στην άμμο και ηλιοθεραπεία… Ας μην κρυβόμαστε, το «οφθαλμόλουτρο» πάει σύννεφο, από άνδρες και γυναίκες! Αφού γράψαμε γιατα ανδρικά κορμιά που τραβάνε τα βλέμματα, ήρθε και η σειρά για τα πιο σέξι επώνυμα μπικίνι!

Θα σε χάλαγε να έβλεπες στην διπλανή ξαπλώστρα την Nicole Scherzinger
Η πρώην Pussycat Doll και νυν κριτής του αμερικάνικου «X Factor» έχει το κορμί που μπορείς να χαζεύεις με τις ώρες, πόσο μάλλον όταν φοράει μπικίνι…

Στις hot υπάρξεις με μαγιό θα βάλουμε και την Elisabetta Canalis
Κόβει την ανάσα η σιλουέτα της Ιταλίδας καλλονής, που έχει στα «συν» και το μεσογειακό ταπεραμέντο! Ήθελα να ‘ξερα γιατί άφησε ο Clooney να του φύγει!

Έξω από... τον χορό δεν μπορεί να μείνει η Rihanna, η οποία προτιμά τα άκρως αποκαλυπτικά μπικίνι και προκαλεί πανικό ακόμα και όταν «ανεβάζει» φωτογραφίες της από την πλαζ στο Twitter. 
Σκέψου να την δεις να λιάζεται δίπλα σου κιόλας…

Και μιας και είμαστε στο χώρο του τραγουδιού, must see στην παραλία είναι και η Jennifer Lopez!
Μην μου πεις πως το «ζουμερό» κορμί της είναι αυτό που διαθέτει κάθε 42αρα ή ότι το ταπεραμέντο μιας Λατίνας σε αφήσει ασυγκίνητο – δεν θα σε πιστέψω!

Προσευχές να αφήσει την Βραζιλία και να έρθει σε ελληνική παραλία μπορείς να κάνεις για την Gisele Bundchen: η 31χρονη πρώην αγαπημένη του Leonardo DiCaprio και νυν νοικοκυρεμένη με τον Tom Brady, αφήνει τον ανδρικό πληθυσμό με το στόμα ανοικτό εδώ και περίπου 10 χρόνια, είτε περπατώντας στην πασαρέλα, είτε ποζάροντας στα περιοδικά.

Κι αν νομίζεις ότι θα σε αφήσω μόνο με 5 επώνυμα σέξι κορμιά, απατάσαι: στην ίδια λίστα θα σου βάλω και την Kim Kardashian, που μπορεί να είναι πολύ… τηλεπερσόνα για τα γούστα σου, είναι όμως και εξαιρετικά «χυμώδης», την Cameron Diaz και την Rosie Huntington Whiteley. Ειδικά για την τελευταία, νομίζω θα της έκανες και… τα έξοδα για να έρθει διακοπές μαζί σου!


​Δες φωτογραφίες των hot επώνυμων μπικίνι και backstage από σέξι φωτογράφηση της Rosie Huntington Whiteley!










Πηγή:star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top