Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αποχης συνεχεια στο Αλεξανδρειο


Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι παίκτες του Άρη
αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή τους και να μην προπονηθούν.

Συνέχεια στην αποχή που αποφάσισαν χθες (4/04) το μεσημέρι έδωσαν σήμερα οι παίκτες του Άρη που δεν προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς στο παρκέ του Αλεξανδρείου.
Οι παίκτες του Άρη όπως και χθες έτσι και σήμερα δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή και των συνεργατών του διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό για την οικονομική καθυστέρηση στο πρόσωπό τους.

Μία στάση με την οποία έδειξαν ότι θέλουνε να γίνει πρώτα από όλα πράξη η χθεσινή ενημέρωση που είχανε περί πληρωμών αύριο Παρασκευή ή το αργότερο την προσεχή Δευτέρα.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες οι ξένοι παίκτες του Άρη δείχνουνε να είναι κάθετοι όσον αφορά την επιστροφή τους στις προπονήσεις θέλοντας να δούνε πρώτα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Η δεύτερη ωστόσο συνεχόμενη μέρας αποχή από την συνέχεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι σε έξι μέρες της Μεγάλης Τετάρτης, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1, με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θέτει την στιγμή αυτή ένα ακόμη ερωτηματικό.
Αν θα διεξαχθεί το αυριανό φιλικό με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο (06/04, 17:00) την στιγμή που στην ομάδα της Δράμας αναμένουνε ενημέρωση το απόγευμα για το να γνωρίζουνε αν τελικά θα πρέπει αύριο να γίνει το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη.

Πηγή: http://www.sport24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top