Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Παν. Βρακας: "Θελουμε το νταμπλ"



Μια μίνι συνέντευξη έδωσε στην ιστοσελίδα periferiako.com
o εκ των βασικών συντελεστών της φετινής προσπάθειας της Αναγέννησης Καρδίτσας Παναγιώτης Βράκας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Π. Βράκας:
-Είσαι ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας σου μέχρι σήμερα;
*''Η ομάδα βρέθηκε μέσα σε ένα καλοκαίρι από τα σαλόνια της Β' Εθνικής, στο περιφερειακό. Παρόλα αυτά έγινε μια μεγάλη προσπάθεια απ' όλους (διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και κόσμο) ώστε να ανασυγκροτηθεί και να συμμετέχει με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα. Περάσαμε πολλές δυσκολίες από την αρχή, ωστόσο μείναμε ζωντανοί αγωνιστικά, με ένα κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών και με μια ολική επαναφορά στο β' γύρο διεκδικούμε δυναμικά το πρωτάθλημα και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Την προηγούμενη εβδομάδα κατακτήσαμε το κύπελλο της ΕΠΣ Καρδίτσας και το Σαββάτο είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε την Ελάσσονα και να κάνουμε το νταμπλ. Το πιστεύουμε όλοι, πως είναι το ματς της χρονιάς''.
-Θεωρείς πως αξίζει στην Αναγέννηση να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη Εθνική κατηγορία;
*''Η Αναγέννηση είναι μια κλασσική ομάδα επαγγελματικών κατηγοριών. Ολοι γνωρίζουν ότι έχει ιστορία από το 1904 και 'βαριά' φανέλα. Ομάδα με αρκετό κόσμο, που στάθηκε και φέτος, στα πολύ δύσκολα και πιστεύω θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται. Η Καρδίτσα είναι ποδοσφαιρούπολη και πραγματικά της αξίζει να πρωταγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες''.
-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
*''Αυτό που πραγματικά θέλω και στοχεύω, είναι στα δυο ματς που έμειναν να κάνουμε δυο νίκες, για να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου. Το νταμπλ είναι διακαής στόχος μας. Από εκεί και πέρα, με ενδιαφέρει να είμαι σωστός επαγγελματίας και να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Έχω ακόμα κάποια καλά χρόνια ποδόσφαιρου και θέλω να τα αξιοποιήσω όσο γίνεται. Μου αρέσει που φέτος παιζω για την Αναγέννηση και έχω συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι. Μετά είναι θέμα και των δυο πλευρών''.
Πηγή: periferiako.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top