Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η απορια της ημερας: single η οχι η Θεοδωριδου;


Ουφ αυτή η Νατάσσα… Καλή, χρυσή και άγια, αλλά με τα προσωπικά της μ’ έχει μπερδέψει από τότε που χώρισε με τον Τζιόλη: μία λέει είναι μόνη, μία οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Σαμαρά, μία χωρίζει με τον ποδοσφαιριστή, μετά ξαναδηλώνει μόνη και τώρα οι φήμες την θέλουν ξανά με τον Γιώργο.

Πριν λίγους μήνες, τον Νοέμβριο συγκεκριμένα, «έσκασε» το ειδύλλιο μεταξύ Νατάσσας – Γιώργου, αλλά πριν προλάβουν να το απαθανατίσουν οι παπαράτσι, λέγεται ότι επήλθε ο χωρισμός. Η τραγουδίστρια, βέβαια, μόνη δήλωνε τον Ιανουάριο

Κι εκεί που οι φήμες ήθελαν τον έρωτα να τελειώνει άδοξα, να ‘σου η είδηση για «τραβήγματα» της Νατάσσας με νεαρό μοντέλο και εκείνη να δηλώνει… μόνη!

Πήρα δύο ασπιρίνες, έβαλα και στο τέρμα το «Απέναντι» για να συνέλθω και σήμερα… να σου πάλι δημοσίευμα, που λέει ότι η Νατάσσα επανασυνδέθηκε με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της Γιώργο Σαμαρά.

«Δεν με βλέπετε με κάποιον άντρα στο πλευρό μου, γιατί είμαι μόνη, σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια», είναι η τελευταία ατάκα της τραγουδίστριας για τα προσωπικά της.
Καλέ, αν ισχύει, πώς αντέχει;

Πηγή: star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top