Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Συναντηση Πηλαδακη με την «ομάδα των 11»



Χθες το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση του (μεγαλομετόχου της ΑΕΛ) Κώστα Πηλαδάκη με
εκπροσώπους της ομάδας των έντεκα Λαρισαίων φίλων επιχειρηματιών που θέλουν να μπούνε στη λαρισινή ομάδα.
Η συζήτηση έγινε για μια ακόμα φορά σε καλό κλίμα και ο κ. Πηλαδάκης τους ζήτησε να φέρουν συγκεκριμένη πρόταση και η οποία θα εκφράζει το σύνολο των ατόμων.
Στο μεταξύ έγινε συζήτηση για να λάβει η ομάδα των «11» το μάνατζμεντ της ομάδας αυτή τη χρονιά αλλά συμφωνήθηκε να συζητήσουν περισσότερα τις επόμενες μέρες.
Στο μεταξύ διέρρευσε ότι στην ομάδα θέλει να συμμετάσχει και ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου που είναι διατεθειμένος όπως ειπώθηκε στην κουβέντα να βάλει το ποσό των 30.000 ευρώ.
Τέλος η ομάδα των «έντεκα» συναντήθηκε προχθές και με εκπροσώπους οργανωμένων φιλάθλων.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, Athens Club, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι συμμετείχε μέσω εκπροσώπου σε συνάντηση με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για την εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Athens Club:
«Το Athens Club ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ ότι δεν συμμετείχε μέσω εκπροσώπου του σε οποιαδήποτε συνάντηση με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για την εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η σχετική πληροφορία που δημοσιεύθηκε σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου είναι ψευδής. Το Athens Club δεν θα μπορούσε ποτέ να συμμετέχει σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που στερούνται θεσμικής κατοχύρωσης».


Πηγή:thessalianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top