Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Believe in your Story… at Triple Crown Academy


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία των
Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά διοργανώνει το Triple Crown Basketball Summer Camp!
 

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ακαδημίας:
Η Triple Crown Basketball ανακοινώνει για 4η συνεχή χρονιά, τη λειτουργία του Triple Crown Basketball Summer Camp! Βασική επιδίωξη του πιο αποτελεσματικού και πρωτοποριακού Basketball Camp στην Ελλάδα είναι να παρουσιάσει το πιο εξειδικευμένο και σύγχρονο πρόγραμμα προπόνησης στο ανώτερο επίπεδο διδασκαλίας προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές την απόλυτη μπασκετική εμπειρία!
Απώτερος στόχος του 4ου Triple Crown Basketball Summer Camp είναι οι συμμετέχοντες να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά καθώς και διακεκριμένων καλεσμένων από το χώρο του μπάσκετ! Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές ηλικίας 4 - 18 ετών και θα λάβει χώρα στις ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις του St.Lawrence College στο Κορωπί, για τρεις περιόδους (25 Ιουνίου - 30 Ιουνίου & 2 Ιουλίου - 7 Ιουλίου & 9 Ιουλίου – 14 Ιουλίου 2012).
Με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος των ιδρυτών του, το Triple Crown Basketball Camp έχει καταλάβει μία περίοπτη θέση ανάμεσα στα καλύτερα Basketball Camp της Ευρώπης! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 61 95 709 / 210 61 80 380 και να επισκεφθείτε το www.triplecrown.gr

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top