Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Προσπαθεια για «λαϊκη βαση» στην ΑΕΛ



Την προοπτική της «λαϊκής βάσης» εξετάζουν και στην ΑΕΛ οι έντεκα επιχειρηματίες
που θέλουν να αναλάβουν να εξυγιάνουν την Θεσσαλική ΠΑΕ, ζητώντας την ενεργή οικονομική στήριξη του κόσμου.
Το σχέδιο που παρουσιάστηκε για την οικονομική εξυγίανση της ΑΕΛ περιλαμβάνει την βοήθεια των φίλων της ομάδας, οι οποίοι θα πρέπει να συνεισφέρουν με ένα ποσό έως 3.000 ευρώ έκαστος ώστε να προμηθευτούν μετοχές και εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.
Τα χρέη της ΑΕΛ υπολογίζονται στα 3 εκ. ευρώ σύμφωνα με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος δεσμεύτηκε πως αν το ποσό εμφανιστεί να είναι μεγαλύτερο θα αναλάβει ο ίδιος να το καλύψει.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιχειρηματιών που θέλουν να αναλάβουν, η ΠΑΕ θα είναι βιώσιμη με περίπου 2.500 διαρκείας με εύρος τιμών από 150 ως 1.000 ευρώ, ενώ θεωρείται δεδομένο πως πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση θα προηγηθεί ο οικονομικός έλεγχος της εταιρίας.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο κόσμος της ΑΕΛ περίμενε πολύ περισσότερα από την κίνηση των 11 επιχειρηματιών και απογοητεύτηκαν βλέποντας πως τα 3 εκ. ευρώ δεν υπάρχουν διαθέσιμα, ενώ ξένισε και η δήλωσή τους ότι η άνοδος μπορεί να έρθει την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν.
Οι έντεκα της ΑΕΛ είναι οι εξής: Λουκάς Σάββας, Κώστας Νανούλης, Κώστας Μανιάτης, Δημήτρης Βορτσίδης, τα αδέρφια Δημήτρης και Βαγγέλης Παπαλέξης, Γιάννης Μπιώτης, τα αδέρφια Δημήτρης και Σιδέρης Μαρούδας και Γιάννης Ευαγγέλου.

Πηγή:thessalianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top