Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Απαντηση του Αντιδημαρχου Τρικκαιων για τον … «Αορατο» Τρικαλινο



Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο trikalanews.gr στις 2 Μαΐου 2012
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Τρικκαίων έχουν ήδη μεριμνήσει εδώ και αρκετό καιρό για τον «Αόρατο» συμπολίτη μας, τον οποίον αφορά το ανωτέρω άρθρο.
Έχει γίνει κοινωνική έρευνα στην οικία του. Έχει υπαχθεί στο πρόγραμμα σίτισης του Δήμου Τρικκαίων εδώ και ένα χρόνο περίπου. Ήταν δικαιούχος της βοήθειας που δόθηκε από το Μαραθώνιο Αγάπης 2011 που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Είναι δικαιούχος του έκτακτου κοινωνικού βοηθήματος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας. 
Επιπλέον έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου ώστε να παρέμβουν οι Υπηρεσίες άλλων φορέων, οι οποίες είναι αρμόδιες για τις περαιτέρω ενέργειες.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ    
ΖΗΣΗΣ Β. ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΣ

       
Απάντηση του trikalanews.gr
Με τον … «Αόρατο» Τρικαλινό, είχαμε συζήτηση τουλάχιστον μισής ώρας, παρουσία και συμπολιτών μας που διαμαρτύρονταν που αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται περιπλανώμενος στην πόλη.
Από τα όσα μας είπε ο ίδιος αλλά και οι Τρικαλινοί, προκύπτει ότι δεν έχει εισοδήματα και αγωνίζεται να συμπληρώσει σχετικά έγγραφα για να μπορέσει να αποκτήσει επίδομα…
Επίσης, σας διαφεύγει ότι αναφερθήκαμε στην πολύ κακή κατάσταση της υγείας των ποδιών του που επιδείνωσε ο πρόσφατος χιονιάς, κάτι που είναι το πιο σημαντικό και χρήζει άμεσης επέμβασης…
Όταν τον ρωτήσαμε αν μερίμνησε κάποιος να τον βοηθήσει, μας έδειξε τα παπούτσια του χωρίς κορδόνια και 4 νούμερα μεγαλύτερα που του τα έδωσε από συμπόνια μια Τρικαλινή…
Όπως επίσης και το γάλα που ήπιε…
Όταν τον ρωτήσαμε «σας έχουν πλησιάσει κάποιοι αρμόδιοι;», μας είπε αφοπλιστικά «με βλέπουν δεν μπορεί να μην με βλέπουν» και δεν μας ανέφερε ούτε για… βοήθεια που του δόθηκε ούτε για …σχεδιασμούς που θα μπορούσαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν είναι … «αόρατος»….

Πηγή:trikalanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top