Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Οι Ολυμπιακο σημερα στους δρομους


Μεγάλο συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν σήμερα Παρασκευή, στις 8μ.μ.
, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, κορυφώνοντας με αγωνιστικό τρόπο την άσκηση πίεσης προς το ΠΑΣΟΚ, αλλά και γενικότερα σε όσους αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, για δικαίωση της ιστορικής ομάδας τους.

Σε κοινή ανακοίνωση οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού αναφέρουν «Φίλοι του Ολυμπιακού
Την Παρασκευή στις 8 μ.μ. καλείστε να δώσετε βροντερό παρόν στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Δημητριάδος – Εργ. Κέντρου.

Η αποκατάσταση του δικαίου για τον Ολυμπιακό μας δεν έγινε.
Αποδείχτηκε ότι μας κορόιδευαν και μας έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις και προσδοκίες.

Μεταθέτουνε την αγωνία μας και τον πόνο μας και μέσα στο Μάιο.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μας κοιμίζουνε και ελπίζουνε και σε περαιτέρω αδράνειά μας, ώστε αρχές Ιούνη η Εθνική Ελλάδας να εξασφαλίσει συμμετοχή στο Euro 2012 και μετά θα μας ξεχάσουνε.

Γι’ αυτό η ΠΑΕ και ο Πρόεδρος κ. Μποτσιβάλης που τον στηρίζουμε και εκτιμούμε τον αγώνα του, πλέον μετά το Δ.Σ. της ΕΠΟ την επόμενη εβδομάδα, και αν δεν υπάρχει θετική εξέλιξη να δρομολογήσει την προσφυγή και τις καταγγελίες μας στην ΟΥΕΦΑ και FIFA με ό,τι χαρτιά έχουμε στα χέρια μας. Η δικαίωση του Ολυμπιακού θα περάσει μέσα από την ΟΥΕΦΑ και όχι από την ΕΛΛΑΔΑ.

Σήμερα λοιπόν στέλνουμε το μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ όπως μας αφάνισαν, έτσι και εμείς την Κυριακή τους αφανίζουμε από τον πολιτικό χάρτη της Μαγνησίας.
Τέλος η έκκλησή μας είναι για μία ειρηνική και μαζική πορεία και όλα τα μέλη των οργανωμένων να περιφρουρήσουν τη συγκέντρωση.

Οι Διοικήσεις των οργανωμένων:
ΣΦΟΒ, Austrian Boys Club, Vatos Locos, Athens Funs, Red Eagles, Αργοναύτες, Κόκκινη Ν. Ιωνία, Red Club Κασσαβέτη, Lady’s Club, Red Madness, Οικονομικός Όμιλος».




Πηγή:magnesianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top