Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Επανασυνδεση ρευματος σε σπιτι ανεργου



Σε επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι μακροχρόνια ανέργου στη Λάρισα
προχώρησε η ΔΕΗ μετά και από παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν μέλη της Επιτροπής Αγώνα «Ενάντια στα Χαράτσια».
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «Μια μικρή, αλλά με μεγάλη σημασία στις μέρες μας, νίκη της αλληλεγγύης έγινε πραγματικότητα σήμερα με την επανασύνδεση του ρεύματος σε σπίτι μακροχρόνια ανέργου, που είχε διακοπεί λόγω αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών.
Μέλη της επιτροπής αγώνα ενάντια στα χαράτσια, των ενεργών πολιτών και της πρωτοβουλίας ανέργων Λάρισας κινητοποιηθήκαμε άμεσα μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός της διακοπής ρεύματος σε σπίτι συμπολίτη μας και πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΗ την Τετάρτη 16/5, διεκδικώντας να επανασυνδεθεί άμεσα το ρεύμα και να σταματήσει κάθε κίνηση διακοπής ρεύματος σε σπίτια μακροχρόνια ανέργων ή ανθρώπων που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.
Ο Διευθυντής του εμπορικού τομέα της ΔΕΗ παραδέχτηκε ότι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της αδυναμίας πληρωμής λογαριασμών είναι σοβαρό και σίγουρα στο άμεσο μέλλον είναι ορατός ο κίνδυνος της διακοπής του ρεύματος σε κοινωνικές κατηγορίες όπως οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, αλλά η ΔΕΗ οφείλει να τηρεί τις διαδικασίες της. Δηλαδή άμεσα πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι και οι οικογένειες τους κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα».


Πηγή:thessalianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top