Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Κλαμπ των... οργιων στην Πατρα!


Σε ταινία σκληρού πορνό μετατράπηκε τουαλέτα σε κλαμπ της Πάτρας
, με πρωταγωνίστρια μία 22χρονη φοιτήτρια, που έκανε τιτάνια προσπάθεια να... κόψει το τσιγάρο!

  
Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα που κατάγεται απ' την Αθήνα, καθόταν με δύο φίλες της στην μπάρα ενός κλαμπ, καθώς φαίνεται πως είχαν αναπτυχθεί φιλικές σχέσεις με τον μπάρμαν. Να τονίσουμε βέβαια σ' αυτό το σημείο ότι επρόκειτο για μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή φοιτίτρια, που όπως επιπρόσθετα, όπως ανέφεραν θαμώνες του μαγαζιού ήταν και αρκετά προκλητικά ντυμένη, με αποτέλεσμα να μαγνητίσει τα τα αντρικά βλέμματα.


Καθώς περνούσε η ώρα και το ένα ποτό έφερνε το άλλο, η 22χρονη δεν ήθελε και πολύ για να «λυθεί» και να συμπεριφέρεται κάπως πιο... απελευθερωμένα. Σ' εκείνο το σημείο κι ενώ είχε αναπτυχθεί μία συζήτηση με τον μπάρμαν και μία αντροπαρέα, άρχισαν να την προκαλούν, με προφανή σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τον... εσωτερικό της κόσμο. Ένας μάλιστα εξ αυτών φαίνεται πως είχε μεγαλύτερο ζήλο στα πειράγματα και άρχισε να την προκαλεί συνεχώς, σχετικά με το γεγονός ότι προσπαθούσε να το «παίξει» έμπειρη, υποστηρίζοντας πως όλα ήταν μόνο λόγια.


Κι έπειδη η κοπέλα στην συνέχεια φαίνεται ότι... θίχτηκε απ' την αντιμετώπιση που είχε, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως είναι ικανή να ικανοποιήσει πολλούς άνδρες μαζί. Και βέβαια δεν ήταν διατεθειμένη να μεινει μόνο στα λόγια, γι' αυτό τους κάλεσε στην τουαλέτα για να περάσει στο πρακτικό της μέρος η συζήτησης, ώστε να δείξει πόσο καλά ξέρει να χειρίζεται το... μικρόφωνο.


Φυσικά οι δύο τουλάχιστον απ' αυτούς δεν έμειναν ασυγκίνητοι απ' αυτή την πρόσκληση, την στιγμή που άναυδοι τους παρακολουθούσε και οι υπόλοιποι δύο της παρέας, μην πιστεύοντας προφανώς ότι θα συνέβαινε «κάτι» μεταξύ των τριών. Βλέποντάς τους ωστόσο ν' αργούν, η περιέργειά του έστειλε κι εκείνον στις τουαλέτες. Στην συνέχεια βέβαια ακολούθησε και η μία φίλη της κοπέλας που ανησύχησε, όμως έμεινε «στήλη άλατος», με το θέαμα που αντίκρισε. Την φίλη της γονατισμένη να προσφέρει τις... πολύτιμες υπηρεσίες της στο αντρικό κοινό!


Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top