Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πλημμυρισε κοσμο η… Λιμνη Καρλα



Πλημμύρισε από νέους και μεγάλους χθες το πρωί η περιοχή της λίμνης Κάρλας
, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις «ROADSHOW LAKE KARLA», που διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Φορέα Διαχείρισης Οικοανάπτυξης Κάρλας-Μαυροβουνίου-Κεφαλοβρύσου-Βελεστίνου.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν δίπλα στη λίμνη, στη συμβολή του ανατολικού αναχώματος της λίμνης με το λόφο Κουρή στα Κανάλια και ήταν προϊόν ευρωπαϊκού έργου, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Κέφι, δημιουργία, χαμόγελα, παιχνίδι και πολλή διάθεση για συμμετοχή στις ψυχαγωγικές και ενημερωτικές δραστηριότητες, κυριάρχησαν στις χθεσινές εκδηλώσεις, όπου το «παρών» έδωσαν πολλοί δημότες, αλλά και αθλητικά σωματεία, Αγροτουριστικοί και Γυναικείοι Συνεταιρισμοί, Σωματεία Προσκόπων, Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε αγώνες ιππασίας και τοξοβολίας, αλλά και σε διάφορα άλλα διαδραστικά παιχνίδια, επισκέφθηκαν τα εκθεσιακά περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα των αγροτουριστικών συνεταιρισμών, παρατήρησαν μέσω τηλεσκοπίων τη λίμνη, ενώ καθάρισαν και την περιοχή με τη βοήθεια των προσκόπων. Παράλληλα υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για τη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.


Πηγή:thessalianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top