Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Κλωτσουσαν τον Μιχη ενω ηταν πεσμενος στο εδαφος!



ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ ΤΟΝΙΣΕ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ *ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τα μεσάνυκτα επέστρεψε η αποστολή του Τυρνάβου 2005 από τις Σέρρες και βέβαια δεν γύρισε από ποδοσφαιρικό αγώνα όπου είχε πάει να παίξει για το πρωτάθλημα της football Leauye 2 με τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά από …πόλεμο.
Τρεις παίκτες τραυματίες(Τσούκαλος, Τσορμπατζίδης, Διβανές) όπως επίσης χτυπημένοι ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Μπίζιος, ο εκ των γενικών αρχηγών Κώστας Μίχης, ο γυμναστής Γιώργος Κρουσταλάκης που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ήταν ο απολογισμός της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε η αποστολή της τυρναβίτικης ομάδας, μόλις έφτασε στο στάδιο των Σερρών.
Έντρομοι όλοι στην ομάδα προσπαθούσαν να προφυλαχθούν από τους 30 περίπου τραμπούκους που όπως μας καταγγέλθηκε πετούσαν μπουκάλια, πέτρες και ξύλα, με σκοπό όχι μόνο να τρομοκρατήσουν όπως φάνηκε, αλλά και να χτυπήσουν μέλη της αποστολής, αγνοώντας ποιες θα είναι οι επιπτώσεις.
Ο Μιχάλης Μπίζιος χτυπήθηκε στο μάτι και τις στιγμές που έζησε, περιγράφει στην «Ε»: «Ήταν πρωτόγνωρα αυτά που ζήσαμε στις Σέρρες και το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρονιά πίσω. Δεχθήκαμε επίθεση μόλις φτάσαμε στο γήπεδο , προφανώς για εκφοβισμό από 30 περίπου τραμπούκους που πετούσαν πέτρες, ξύλα και διάφορα αντικείμενα.
Κατεβήκαμε πρώτοι με τον Καραναστάση και μείναμε έκπληκτοι. Δεν περιμέναμε ότι θα δεχθούμε επίθεση και κατ΄αυτόν τον τρόπο. Δεν προλάβαμε να προφυλαχθούμε. Αυτό που είδα και έπαθα μεγαλύτερο σοκ, ήταν το γεγονός ότι κλωτσούσαν τον Μίχη ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, με αίματα και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εικόνες ντροπής που δεν θα μπορέσω εύκολα να ξεχάσω, διότι εκτός από το ποδόσφαιρο και τη νίκη ή την άνοδο, υπάρχει και η ανθρώπινη ζωή, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Μπορώ να δικαιολογήσω πολλές αντιδράσεις σε ένα παιχνίδι όπου όλοι ξεφεύγουμε, αλλά πριν ξεκινήσει ο αγώνας όλα αυτά είναι ανεπίτρεπτα. Άραγε είναι τυχαίο ότι έγιναν τόσες προσαγωγές; Με ξύλο και τραμπουκισμούς δεν κερδίζονται οι αγώνες το 2012»
-Η Αστυνομία των Σερρών είχε ενημερωθεί από την ΠΑΕ Τύρναβος:
«Η ΠΑΕ Τύρναβος είχε ενημερώσει με φαξ που στάλθηκε από το ΑΤ Τυρνάβου ότι θα φτάσει η αποστολή στις 3.15, στο γήπεδο όμως μας περίμεναν μόλις τρεις αστυνομικοί. Και θέλω να επισημάνω ότι στο γήπεδο των Σερρών μας οδήγησε ένα παιδί που έκανε ντιλίβερι και προσφέρθηκε ευγενικά με το μηχανάκι να μας πάει εκεί. Δεν γνωρίζω αν υπήρξε κάποιο μπέρδεμα, πάνω στο θέμα αυτό και δεν μας περίμεναν αστυνομικοί έξω από τις Σέρρες.
Αντίθετα, στον αγώνα με την Αναγέννηση Σερρών, μας περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μας οδήγησαν στο γήπεδο χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια».
*Ο Μιχάλης Μπίζιος χτυπήθηκε στο μάτι όπου πρήσθηκε και καλυτέρεψε η καταστασή του μετά τους ορούς που του έβαλαν, στο Νοσοκομείο των Σερρών.
Πάντως κατά την επιστροφή του στη Λάρισα και μετά από δυνατούς πόνους που αισθανόταν στο κεφάλι μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο , όπου του χορηγήθηκαν παυσίπονα για να ελαττωθεί ο πόνος.
ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Από την ΠΑΕ Τύρναβος γνωστοποιήθηκε ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών έγιναν δυο ακόμη συλλήψεις(πέντε συνολικά) ατόμων που θεωρούνται προφανώς ως ύποπτοι για τους τραμπουκισμούς σε βάρος της τυρναβίτικης αποστολής, μετά τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της τυρναβίτικης ΠΑΕ η αποστολή της ομάδας έφτασε στις 2 το πρωί στον Τύρναβο συνοδευόμενη μέχρι τα Τέμπη, από την αστυνομία των Σερρών.
ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ
ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Για την τύχη του αγώνα θα αποφανθεί η Πειθαρχική Επιτροπή, που συνεδριάζει συνήθως την Πέμπτη και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εξετάζεται ακόμη και ενδεχόμενο αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football league 2, καθώς εκκρεμεί το παιχνίδι Εθνικού Γαζώρου-Τυρνάβου 2005.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής κ. Ανδρονικίδης Χρήστος του συνδέσμου Πειραιά έκλεισε το Φ.Α. παρουσία και του γενικού αρχηγού της τυρναβίτικης ομάδας Δημήτρη Κουτίνα, που ανέφερε στον ρέφερι ότι η αποστολή έφτασε στις 3.20 περίπου στο γήπεδο και δέχθηκε επίθεση από 30 περίπου αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και τρεις παίκτες του Τυρνάβου, που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΠΟΤΛΗΣ:

«Έπρεπε να συνεννοηθεί καλύτερα
 Ο Τύρναβος με την αστυνομία»

Πως δεν φέρει καμία ευθύνη η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου για τα επεισόδια που συνέβησαν εκτός γηπέδου επισήμανε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Καλοποτλής, σε γνωστό αθλητικό site. Αναφέρει επίσης ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί, εάν υπήρχε καλύτερη συνεννόηση του Τυρνάβου με την αστυνομία.
Αναλυτικά δήλωσε : «Η ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι μακριά από τις λογικές μας. Η μοναδική κλήση σε απολογία μας είναι για δύο μπάλες που πετάχτηκαν μέσα στο γήπεδο. Η παρουσία μας κοσμεί τη Γ’ Εθνική. Θεωρούμε ότι μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, αλλά με υπαιτιότητα του Τυρνάβου δεν έγινε. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε όλη την πόλη, εξασφαλίζουμε την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα μέσα στο γήπεδο. Έπρεπε να συνεννοηθεί καλύτερα η αποστολή του Τυρνάβου με την αστυνομία, προκειμένου να υπάρξει συνοδεία ως την είσοδο του γηπέδου. Λυπούμαστε για το συμβάν, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας».

Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top