Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ν.Δ. Λαρισας: Λεονταρη αντι Καρελα



Θεαματικές αλλαγές τουλάχιστον στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα
, δεν αναμένονται. Κατά πληροφορίες έχουν γίνει τηλεφωνικές επικοινωνίες από τη Συγγρού, με όλους όσοι μετείχαν στο ψηφοδέλτιο των προηγούμενων εκλογών οι οποίοι και επαναβεβαίωσαν την πρόθεση τους να μετάσχουν και στο νέο, πλην της μηχανικού Κατερίνας Καρέλα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Τη θέση της οικειοθελώς αποχωρούσας- οπότε έτσι δεν προκαλούνται και... αναταραχές- θα συμπληρώσει ένα στέλεχος της ≪Δημοκρατικής Συμμαχίας≫ προκειμένου και σε επίπεδο νομού να υπογραμμιστεί ο συμβολισμός της ≪συμπαράταξης≫. Για τη θέση, έχει προταθεί η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή η οποία ήταν η πρώτη σε σταυρούς με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ στον νομό.
Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι υπό διαπραγμάτευση το θέμα της ≪θέσης≫ στην οποία θα τοποθετηθεί καθώς ναι μεν δεν θα είναι σε μία από τις δυο εκλόγιμες θέσεις που κατέχουν οι Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας-άλλωστε ούτε και η ΔΗΣΥ ζήτησε κάτι τέτοιο δεδομένων των επιδόσεων του στον νομό-αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται λόγος για την πρώτη πεντάδα.
Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην μετέχει η ≪αόρατη≫ υποψήφια Α. Ζωγράφου και το ψηφοδέλτιο να συμπληρωθεί με άλλη γυναικεία υποψηφιότητα στην οποία και προηγούμενα είχαν γίνει κρούσεις και η οποία φέρεται τώρα να το σκέφτεται, υπό την έννοια ότι έχει τη δυνατότητα να καταγράψει μία παρουσία βάζοντας υποθήκη για το μέλλον. Άλλωστε στη ΝΔ θέλουν να κρατήσουν τον αριθμό των πέντε γυναικών στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας, για να μην διαταραχθεί η ποσόστωση των γυναικών γενικώς.
Πάντως χθες πρώτος και μόνος, όπως και την προηγούμενη φορά κατέθεσε στο Πρωτοδικείο την υποψηφιότητά του ο βουλευτής και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος. Στο μεταξύ στη ΝΟΔΕ συνεχίζονται πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τη ΔΑΚΕ και με τους προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων για θέματα προεκλογικού συντονισμού και έπεται και συνέχεια.

Πηγή: .thessalianews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top