Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Οι stars που φορεσαν see-through και φανηκε το… βρακακι τους!



Τους stars που φάνηκαν απρόσεχτοι και φάνηκε το…
βρακάκι τους ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr.
Δεν ξέρουμε αν το έκαναν για να προκαλέσουν ή απλά δεν συνειδητοποίησαν πως αυτό που φορούσαν ήταν see-through, αλλά το θέμα είναι ΕΝΑ. Πως δεν μας άφησαν και πολλά στη φαντασία, δείχνοντας μας τον… «εσωτερικό» τους κόσμο!
Ξεκινάμε με την Nicole Kidman, που μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε πολύ σικάτες και ενίοτε συντηρητικές εμφανίσεις, όμως υπήρξε στιγμή που σόκαρε τους fans της, όταν εμφανίστηκε στο Κόκκινο Χαλί με ένα μαύρο mini φόρεμα που ήταν see-through, με το string της να κάνει ΜΠΑΜ!
Συνεχίζουμε με την Rihanna. Καλά θα μας πείτε στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι «είδηση» ότι η RiRi τα πέταξε έξω. Εμείς απλά σας δείχνουμε μια από τις πιο προκλητικές της εμφανίσεις, με μαύρο διάφανο φόρεμα και string από μέσα.
Δείτε εδώ την Gwen Stefani, η οποία μάλλον επίτηδες το έκανε και βγήκε με αυτή τη φούστα έξω. Πιο see-through δεν γίνεται. Σαν να μην έφτανε αυτό, έσκυψε κιόλας με αποτέλεσμα να τα δούμε όλα!gwen-stefani-thong-underwear.jpg
Σέξι αποκαλυπτήρια και για την τραγουδίστρια Eve, που παραέσκυψε, με αποτέλεσμα να βγει έξω όλο το string της!eve-thong-underwear.jpg
Ashley Roberts πάλι, έβαλε το νεγκλιζέ της και βγήκε. Δεν δικαιολογείται αλλιώς αυτό το φόρεμα, που μοιάζει περισσότερο με σέξι νυχτικό παρά με βραδινό ρούχο. Λογικό λοιπόν να δούμε το εσώρουχο της.
Η Halle Berry από την άλλη, έβαλε ένα μακρύ φόρεμα, το οποίο στο μήκος ήταν σεμνό, αλλά στο ύφασμα super αποκαλυπτικό, με τα οπίσθια της να είναι σε πρώτο πλάνο μιας και φαίνονταν ξεκάθαρα.
Τα πάντα όλα μας έδειξε και η Kelly Bensimon, με το φόρεμα της να είναι τόσο see-through που δεν έκρυβε τίποτα. Το μαύρο εσώρουχο όπως βλέπετε, είναι πρώτο πλάνο στη φωτογραφία.
Και επειδή και οι άντρες έχουν τις άτυχες στιγμές τους, δείτε τον Sacha Baron Cohen, ο οποίος άθελα του μας έδειξε το… κόκκινο string του, μέσα από το ασημένιο του παντελόνι.







Πηγή:star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top