Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τον δολοφονησε σε παρτι οργιων! (vid)


Ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού τατουάζ διοργάνωσε πάρτι οργίων
, στο οποίο κάλεσε μια 30χρονη πορνοστάρ, όμως αυτή μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν τον άτυχο άντρα, με την ίδια να καταδικάζεται σε φυλάκιση 40 ετών.




Φρίκη προκαλεί στην κοινωνία της Φλόριντα, η στυγνή δολοφονία ενός ιδιοκτήτη τατουατζίδικου από μια πορνοστάρ την ώρα της ερωτικής πράξης. Όλα ξεκίνησαν το 2010 όταν ο ιδιοκτήτης του τατουατζίδικου κάλεσε την 30χρονη Αμάντα Λογκ (Amanda Logue) σε ένα πάρτι οργίων που διοργάνωνε.
Εκείνη πήγε και ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες της στον άνδρα έστελνε μηνύματα με το κινητό στο σύντροφό της ο οποίος περίμενε απ' έξω και του εξέφραζε την ευγνωμοσύνη της για την πρόθεσή του να τη βοηθήσει.
Όπως και έγινε. Το ζέυγος σκότωσε με μαχαίρι τον άτυχο άνδρα, διαμέλισε το πτώμα του και του έκλεψαν μια βιντεοκάμερα και 6.000 δολάρια. «Δεν είσαι άνθρωπος. Είσαι πλάσμα του σατανά», άρχισε να φωνάζει εντός δικαστηρίου η Ντόνα Ρέλα (Donna Rella), ξαδέλφη του 41χρονου θύματος Ντένις Αμπράχαμσεν (Dennis Abrahamsen), στην πορνοσταρ από την Φλόριντα λίγο πριν ο δικαστής ανακοινώσει την ποινή της η οποία ανέρχεται σε σαράντα χρόνια χωρίς αναστολή.





Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top