Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«Δεν ειναι το οικονομικο το θεμα»


Αντικείμενο λατρείας έγινε ο Ομπράντοβιτς από περίπου 60 οπαδούς του Παναθηναϊκού.
«Οικογένειά μου η ομάδα, δεν είναι το οικονομικό το θέμα, αυτά που γράφουν δεν ισχύουν, είναι...bullshit.», είπε ο Ζοτς λίγες ώρες πριν μιλήσει με τη διοίκηση. 


Περίπου 50-60 φίλοι  του Παναθηναϊκούβρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να υποδεχτούν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα από το Ντουμπάι όπου είχε πάει για να μιλήσει σε σεμινάριο προπονητικής. Το απόγευμα της Δευτέρας (11/6) ο Ομπράντοβιτς θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας ώστε να συζητήσουν τι θα γίνει με το μέλλον του. Με το που αντίκρισαν τον Ζοτς οι οπαδοί, τον αποθέωσαν και έπεσαν πάνω του, λέγοντας: «Έχουμε έρθει εδώ για σένα, για να σου δείξουμε ότι σε αγαπάμε και ότι θέλουμε να μείνεις. Μαζί θα τα περάσουμε όλα, μείνε μαζί μας κόουτς. Μείνε εδώ, μην φύγεις».
Ο προπονητής των επιτυχιών ήταν φανερά συγκινημένος από τη στάση του κόσμου και με δυσκολία κατάφερε να απαντήσει πως : «το ξέρω ότι με αγαπάτε και ο Παναθηναϊκός είναι το δικό μου κλαμπ,  η οικογένειά μου, αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα δεν είναι το οικονομικό.  Είμαι εδώ 13 χρόνια, ξέρετε πολύ καλά ποιος είμαι και τι κάνω και απαιτώ σεβασμό, είναι όλα θέμα σεβασμού. Αυτά που γράφουν οι εφημερίδες είναι bullshit (σ.σ. μαλ&$#ιες). Όλα τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε εσωτερικά, όχι εδώ, θα τα συζητήσουμε με τη διοίκηση της ομάδας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Ό,τι είναι θα το φτιάξουμε». Ο κόσμος τον χειροκρότησε ζεστά μόλις είπε όσα είχε να πει ο Σέρβος τεχνικός και η συγκίνηση ήταν έκδηλη και στις δύο πλευρές.
Κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν θέλει να δει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποχωρεί από το τριφύλλι και γι' αυτό δόθηκε το ραντεβού στο αεροδρόμιο ώστε να δείξουν για ακόμη μια φορά στον 52χρονο τεχνικό. Ο προπονητής των επιτυχιών θα συναντηθεί με την πράσινη διοίκηση.
Το διαζύγιο του Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό φαίνεται να πλησιάζει, αλλά μια ανατροπή δεν μπορεί να αποκλειστεί καθώς η συνεργασία 13 ετών μπορεί να κάμψει την όποια διαφορά. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα τα πράγματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.Ο Ζοτς μετά την άφιξη του στηνΕλλάδα θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να συζητήσουν για το μέλλον του. 

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top