Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι «πληθωρικες» και ο οπαδος της χρονιας!


Θέλοντας και μη οι... έξω καρδιά Κροάτισσες
και ο Ιρλανδός φαν που έδειξε αδυναμία στο στήθος της μίας εκ των δύο έχουν γίνει... παγκοσμίως γνωστοί!

Τα αγγλικά ΜΜΕ και κυρίως τα κουτσομπολίστικα ταμπλόιντ της Βρετανίας ασχολούνται πια σε σχεδόν καθημερινή βάση με τις Κροάτισσες που έχουν δείξει παντού τα στήθη τους και τον Ιρλανδό φαν που ήρθε σ' επαφή με το στήθος της μίας εκ των δύο! «Ο Ιρλανδός νεαρός δεν ήταν ο μόνος που είχε την δυνατότητα ν' ακουμπήσει τα στήθη αυτών των γυναικών που είχαν άγριες διαθέσεις από την αρχή», ανέφερε ανάμεσα στ' άλλα ένα σχόλιο αγγλικού εντύπου.
Εκτός των άλλων ένα από τα ΜΜΕ που ασχολήθηκε με το θεμα το joe.ie γράφει: «Εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες τα δύο αυτά κορίτσια, που δήλωσαν ότι λέγονται Έλενα και Βικτόρια, δεν είναι ο τύπος της ντροπαλής γυναίκας. Προτού δείτε το φωτογραφικό υλικό θα σας προτρέψουμε να προσέξετε.
Οι φωτό δεν προσφέρονται για ασφαλή παρακολούθηση στην δουλειά σας, ειδικά εάν το αφεντικό σας είναι από πάνω. Αναρωτιόμαστε δε εάν ο Ίμον (σ.σ. ο νεαρός Ιρλανδός) μας... κοροϊδεψε και έκανε κάτι παραπάνω απ' ότι μαρτυρά η φωτογραφία».
Την ίδια ώρα ΜΜΕ από την Κροατία και την Αγγλία χαρακτηρίζουν τις δύο Κροάτισσες ως «άγριες γυναίκες, ένας χαρακτηρισμός που τις συνοδεύει ήδη. Έτσι είναι γνωστές στην Κροατία και αυτό που κάνουν το κάνουν για να υποστηρίξουν την χώρα τους».
Όσον αφορά στον Ιρλανδό φαν; Αυτήν την στιγμή θεωρείται ο νούμερο 1 οπαδός της Ιρλανδίας. Ο πιο δημοφιλής, ο πιο αγαπητός ή ο ακόμα και ο πιο κουλ εάν θέλετε. Με άλλα λόγια εξελίχθηκε στον οπαδό της χρονιάς!

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top