Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Φεστιβαλ Αργεντινικου Τανγκο



ΑΠΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στις 29 - 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου η Λάρισα θα γίνει ο πυρήνας για τους λάτρεις του Αργεντίνικου Tango καθώς μεγάλος αριθμός χορευτών θα συγκεντρωθεί από κάθε γωνιά του πλανήτη για ένα τριήμερο φεστιβάλ με την ονομασία «EL TANGO TOTAL FESTIVAL», γεμάτο μουσική και χορό.
Ο μαγνήτης για τους λάτρεις του τάνγκο και παράλληλα μεγάλο γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα, θα είναι η επίσκεψη ως τιμώμενο πρόσωπο του μεγάλου Αργεντίνου δασκάλου και χορευτή Javier Rodriguez που επισκέπτεται την πόλη μας για 3η φορά τα τελευταία χρόνια.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και 3 μεγάλες μιλόνγκες (βραδιές Αργεντίνικου Τάνγκο) στο χώρο του «Queen’s BR» στο AEL Fc Arena, με ζωντανή μουσική από το πολύ γνωστό ελληνικό tango συγκρότημα «Evocacion» καθώς επίσης και tango shows.
 Και οι τρεις εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό, για όποιον επιθυμεί να ζήσει από κοντά τη μαγεία του τάνγκο και να μεταφερθεί νοερά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Οι βραδιές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου, την Κυριακή 1η Ιουλίου με έναρξη προσέλευσης στις 10:30 το βράδυ και είσοδο 12 ευρώ.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Αργεντίνικου Tango Λάρισας και τηλέφωνα πληροφοριών είναι τα 6978- 337.655 και 6972-604.646.


Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top