Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι μπουκ βλεπουν Ισπανια!


Η μεγάλη ώρα του EURO έφτασε!
Αναλύσεις για τους 16 «μονομάχους» έχουν γίνει πολλές. Οι μπουκ όμως τι βλέπουν; Το gazzetta.gr παρουσιάζει ποιος είναι το φαβορί και ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ...

Σύμφωνα με όλους του αναλυτές το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του EURO στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας είναι η Ισπανία. Αναμφίβολα έχει ένα γεμάτο ρόστερ και αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αποτελεί «μείγμα» της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα για να πειστεί ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Σ’ αυτό συμφωνούν και οι στοιχηματικές εταιρίες με την απόδοση της Ισπανίας να βρίσκεται στο 3.50 στην Sportingbet.


Από κοντά όμως και η Γερμανία την οποία οι μπουκ δίνουν δεύτερο φαβορί. Συγκεκριμένα στην Sportingbet η ομάδα του Λεβ πληρώνει 4.00 για να είναι η νικήτρια του EURO. Τρίτο φαβορί η φιναλίστ του Μουντιάλ 2010, Ολλανδία, που αν πάρει το EURO θα πληρώσει 7 φορές τα λεφτά σ' αυτόν που θα την εμπιστευτεί. Στην τέταρτη θέση η Γαλλία με την απόδοση της στην Sportingbet να είναι 10.00, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Αγγλία που δίνει 13.00. Όσον αφορά την Εθνική μας ομάδα το ενδεχόμενο να κατακτήσει το EURO αποδίδει το τεράστιο 101.00 και είναι στην τελευταία θέση μαζί με την Ιρλανδία και Δανία.


Μεγάλη μάχη όμως θα γίνει και για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Πρώτο φαβορί ο Μάριο Γκόμεζ, με τον επιθετικό της Γερμανίας να αποδίδει 9.00 στην εταιρία vistabet. Δεύτερος στη λίστα ο Ρόμπι Φαν Πέρσι. Στο 11.00 η απόδοση του Ολλανδού φορ στην ίδια εταιρία. Στην συνέχεια υπάρχουν οι Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους δύο παίκτες να πληρώνουν από 13.00 στην vistabet. Αρκετές πιθανότητες φαίνεται πως έχουν και οι Χούντελαρ, Κλόζε. Οι δύο σέντερ φορ πληρώνουν 15 φορές τα λεφτά σε όποιον τους εμπιστευτεί.


Τι γίνεται όμως στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας; Πρόκειται για ένα όμιλο όπου απουσιάζει το μεγάλο φαβορί και όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Πρώτο φαβορί η Ρωσία που έχει απόδοση 2.50 στη Sportingbet για να βγει πρώτη στον όμιλο (στο 1.44 το ενδεχόμενο απλής πρόκρισης), με τους διοργανωτές Πολωνούς να ακολουθούν και να πληρώνουν 3.40 για πρωτιά στην ίδια εταιρία και 1.70 για απλή πρόκριση στα προημιτελικά του EURO. Η απόδοση της Τσεχίας για την πρώτη θέση είναι στο 4.50 (2.25 η πρόκριση), ενώ τελευταίο φαβορί είναι η Ελλάδα με την απόδοση της να προσφέρεται στο 5.00 στη Sportingbet και στο 2.50 για να περάσει στους «8».


Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει το ειδικό στοίχημα για το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας. Πρώτο φαβορί στην vistabet ο Φάνης Γκέκας με απόδοση 7.00 και δεύτερος ο Γιώργος Σαμαράς που προσφέρεται στο 8.50. Ακολουθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που πληρώνει 9.00, ενώ στην συνέχεια συναντάμε τους Κώστα Μήτρογλου και Νίκο Λυμπερόπουλο με απόδοση 11.00 ο καθένας.


Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top