Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Με τη Χρυση Αυγη ο Ψωμιαδης


Με αφορμή το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι
δεν τον ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, αντιθέτως θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε ανατρεπτικές πράξεις.


«Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω», τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Σε άλλες δηλώσεις του υποστήριξε ότι τις ανατρεπτικές πράξεις δεν τις έκανε η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. 
Στις δηλώσεις του απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: «με δεδομένο ότι ο κ.Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως -διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά- συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολίασε με τη σειρά του: «είναι συγκλονιστική η είδηση του κ. Ψωμιάδη. Είναι μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον συγκλίνει το τρίτο με το τέταρτο Γερμανικό Ράιχ . Είναι απίστευτο ότι για να πάρουν κάποιες ψήφους από Έλληνες πολίτες που παρασύρθηκαν, οδηγούνται πλέον σε τέτοιου είδους δηλώσεις.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε την εμφύλια διαμάχη. Θα είμαστε οι εγγυητές της ομαλότητας του τόπου, θα είμαστε οι εγγυητές της ελληνικής οικογένειας, θα είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας».  

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top