Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μπηκε δυναμικα ο Αστερας



ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΗΛΙΩΝΗ, ΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΟΥΣΚΕΤΑ * ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ

Δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι φαίνεται πως μπήκε ο Αστέρας Λάρισας. Η ομάδα που πέρυσι κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη τιμητική θέση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής φέτος δείχνει να έχει ακόμα πιο υψηλούς στόχους.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία με τρεις παίκτες. Ο ένας είναι ο Χρήστος Μηλιώνης. Το «δυάρι» που πρόπερσι έκανε μια εκπληκτική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Αμπελώνα πέρυσι έκανε... πλάκα πετυχαίνοντας πάνω από σαράντα πόντους στα παιχνίδια της Α2 ΕΣΚΑΘ με τη φανέλα του Φοίβου 2002. Σίγουρα θα είναι μια σημαντική προσθήκη ο 32χρονος αθλητής ειδικά στο σκοράρισμα του Αστέρα.
Ο δεύτερος αθλητής είναι ο Στέλιος Γούλας. Ο 24χρονος παίκτης παίζει με την ίδια άνεση τόσο στο "3" όσο και στο "4", ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Πατρών και τον Αμπελώνα. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ολύμπια και τα πήγε περίφημα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Τρίτη κλεισμένη μεταγραφή είναι ο Καραμουσκέτας. Ένας 21χρονος ψηλός (παίζει «τεσσάρι» και «σέντερ») πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Φιλίππου Βέροιας και όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί τα πήγε καλά. Αξίζει να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος αθλητής είναι λαρισινής καταγωγής.
Εκτός από τους παραπάνω, όμως, όπως όλα δείχνουν ο Αστέρας θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη και αυτός θα είναι πλέι μέικερ. Στόχος του Αστέρα είναι να βρει έναν παίκτη από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας όμως αν δεν βρεθεί από εδώ τότε θα κινηθεί και εκτός Λάρισας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΞΑΝΑ...
Οι άνθρωποι του Αστέρα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από την πορεία του Γιάννη Λάππα. Ο φυσικός ηγέτης της λαρισινής ομάδας απέδειξε μέσα στο γήπεδο πως αν και 36 ετών έχει μεγάλη όρεξη για μπάσκετ και αποτέλεσε τον παίκτη - κλειδί σε πολλά ματς. Γι΄ αυτό και του έγινε μια επίσης καλή πρόταση ανανέωσης την οποία και δέχθηκε, κάτι που ικανοποίησε στο απόλυτο τον προπονητή Θανάση Μπουλιάκη.
Εκτός όμως από τον Γιάννη Λάππα με τον Αστέρα συμφώνησαν να συνεχίσουν και οι Δημήτρης Τριανταφύλλου, Θανάσης Κυρίτσης, Λάζαρος Χαιρετίδης και Γιώργος Πάσχος.
Αυτός που φαίνεται πως θα δοθεί δανεικός σε ομάδα των Αθηνών (λόγω σπουδών) είναι ο Γιώργος Ριζηνός.
ΖΟΥΜΠΑΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ
Όμως υπάρχουν και αυτοί που φεύγουν από την ομάδα και αναζητούν αλλού τις τύχες τους. Ο Νίκος Ζουμπάς έκλεισε στον ΓΣ Νίκαια, ο Αχιλλέας Σουλιώτης στον Εθνικό Λάρισας και ο Άρης Γκαμπέτας θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και συγκεκριμένα στο φιλόδοξο Ερμή Αγιάς.
ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ
Στην άλλη λαρισινή ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τώρα οι διοικητικές εξελίξεις είναι αυτές που θα ρυθμίσουν τις επόμενες κινήσεις για τον σύλλογο, κυρίως τις αγωνιστικές (αν και περιμένει να δει τι θα γίνει με την υπόθεση Β΄ Εθνική που εκρεμεί). Πρώτος στόχος είναι να συγκροτηθεί η νέα διοίκηση και χθες ο σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Καλούνται τα μέλη του Α.Ο.Λ."Ο Φοίνιξ" σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 9/7/12 και ώρα 20:00 στο γραφείο του κ. Νασιακόπουλου (Μεγ. Αλεξάνδρου 3 - 2ος όροφος) με θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η επαναληπτική Γ.Σ. θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 21:30 στον ίδιο χώρο».
Όπως όλα δείχνουν η ανανέωση θα είναι ριζική και με το νέο πρόεδρο να έχει επίσης νέα στελέχη δίπλα του με μια... φρέσκια άποψη για το μπάσκετ.

Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top