Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κραξιμο στη Madonna για το ξεγυμνωμα της


Μπορεί η Madonna να είναι γνωστή για τα προκλητικά της shows
και τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τους fans της και όχι μόνο.


Μιλάμε φυσικά για την περιοδεία της στην Κωνσταντινούπολη, όπου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της έδειξε το στήθος και κατά συνέπεια τη θηλή της, σε μια άκρως αισθησιακή κίνηση.

Έκτοτε, έχει γίνει χαμός στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter, με τον κόσμο να βρίζει άσχημα την βασίλισσα της ποπ.

Το χειρότερο είναι πως αυτοί που την κατακρίνουν εντονότερα είναι οι ίδιοι της οι fans, λέγοντας πως η 53χρονη star παραμεγάλωσε και δεν θα έπρεπε να δείχνει τόσο πολύ τη σάρκα της.

Μερικά από τα υβριστικά σχόλια για την Madge, αβαφέρουν πως αυτό που έκανε on stage παραήταν ανάρμοστο, πόσο μάλλον όταν τα παιδιά της ήταν παρόντα.

Άλλοι χρήστες, αναφέρουν πως δεν είναι καθόλου sexy για μια γυναίκα που έχει την ηλικία της γιαγιάς τους να δείχνει τις ρώγες της.

Από τα χειρότερα σχόλια; αυτά που χαρακτηρίζουν την κίνηση της Madonna ως «την πιο απελπισμένη, ντροπιαστική στιγμή στην ιστορία της μουσικής».

Εκτός πάντως από εκείνους που κατέκριναν την Madonna, υπήρξαν κι εκείνοι που προσπάθησαν όσο γίνεται να την υποστηρίξουν. Για παράδειγμα η Christina Applegate, μέσω Twitter σχολίασε πως δεν έγινε και κάτι που η Madonna έδειξε το στήθος της, τονίζοντας πως δεν το έκανε όποια κι όποια, ούτε η Sarah Palin, αλλά η Madonna.
Πηγή: www.star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top