Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τους μηνυσε ολους ο Κασιδιαρης! (vid)


Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για υπόθεση ξυλοδαρμού.
Ωστόσο πήγε στην εισαγγελία και μήνυσε Κανέλλη, Δούρου, ΑΝΤ1 και Δελατόλα!


Ο Κασιδιάρης αναμενόταν να δικαστεί για υπόθεσή του το 2007, όταν ομάδα νεαρών είχε χτυπήσει με μαχαίρια και γκλοπ καθηγητή Πανεπιστημίου. Οι νεαροί είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο, το οποίο φερόταν να είχε νοικιάσει ο Κασιδιάρης. Ο ίδιος βέβαια δηλώνει ότι δεν έχει σχέσει με την υπόθεση.

Η δίκη, που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα (11/06) δεν έγινε ποτέ, καθώς ο δικηγόρος με σημείωμα ζήτησε αναβολή. Το δικαστήριο εξέτασε το αίτημα και αποφάσισε η δίκη να πάει για τις 3 Σεπτεμβρίου, με τον κίνδυνο παραγραφής του αδικήματος να είναι πλέον ορατός!
Με το αυτόφωρο να έχει παρέλθει, ο Κασιδιάρης πήγε στη συνέχεια στην εισαγγελία, όπου και ξεκίνησε όσα είχε προαναγγείλει. Κατέθεσε μηνύσεις κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, ενώ κινήθηκε νομικά και για τον ΑΝΤ1 και του Δελατόλα.
Παράλληλα, ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλα, για να διαπιστωθεί αν μιλούσε, λίγο μετά το επεισόδιο, με τη γραμματέα του ή με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Ζητά επίσης να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και της Ελένης Ράικου!




Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top