Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Εκλογικο επιδομα 1.200 € στην Περιφερεια



ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ: ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το εκλογικό επίδομα που λαμβάνουν διάφορες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων, μετά και τις αλλεπάλληλες εκλογές του Μαΐου – Ιουνίου 2012.
Αιτία όσα εξωφρενικά συνέβησαν με τους υπαλλήλους της Βουλής.
Στα καθ’ ημάς, σε περιφερειακό επίπεδο, εκλογικό επίδομα δικαιούνται εργαζόμενοι σε διάφορες τοπικές υπηρεσίες που ενεπλάκησαν στις πρόσφατες εκλογές.
Σε ότι αφορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το εκλογικό επίδομα μάθαμε ότι φθάνει μέχρι και τα 1.200 ευρώ έκαστος. Δικαιούχοι είναι μερικές δεκάδες υπάλληλοι, που είχαν την ευθύνη συγκέντρωσης και διανομής του εκλογικού υλικού, αλλά και της υπηρεσιακής μετάδοσης των αποτελεσμάτων το βράδυ των εκλογών.
Πάντως, παρατηρείται δυστοκία σχετικά με το αν θα λάβουν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι επιπλέον 1.200 ευρώ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ενώ το επίδομα για τη διαδικασία της 6ης Μάιου δεν έχει ακόμη πιστωθεί.
Διευκρινήσεις σχετικά με το εκλογικό επίδομα των 1.200 ευρώ που έχουν λαμβάνειν για τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου έδωσαν με τηλεφωνική τους επικοινωνία στον «Κ» υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κατ’ αρχήν επισημαίνουν ότι το ποσό των 1.200 ευρώ για την πρώτη εκλογική διαδικασία είναι μικτό, άρα «στο χέρι» θα πάρουν σαφώς λιγότερα χρήματα. Παράλληλα, όσοι εργάστηκαν για τις εκλογές του Μαΐου, τουλάχιστον τις τελευταίες δύο εβδομάδες προ των εκλογών, αναφέρουν ότι… έγραψαν αρκετές ώρες υπερωρίας λόγω φόρτου εργασίας, οπότε κρίνουν ότι δικαιολογείται η καταβολή εκλογικού επιδόματος.
Όσο για την άποψη αν είναι πολλά ή λίγα τα 1.200 ευρώ ως εκλογικό επίδομα, αυτό προφανώς έχει να κάνει με την οπτική γωνία απ’ την οποία ο καθένας βλέπει το παραπάνω ποσό…

Πηγή:thessalianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top