Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ



Δύο ατυχήματα προκύπτουν ως φονικά!

ύο ακόμα υποθέσεις θανάτων ατόμων, για τις οποίες υπάρχουν βάσιμες υποψίες, ότι δεν είναι ατυχήματα, αλλά ανθρωποκτονίες, ερευνούν «στενά» οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας, εδώ και καιρό. Μία τρίτη περίπτωση που διερευνούσαν στην περιοχή Ραψάνης, εξιχνιάστηκε πριν από μήνες και συνελήφθη στη συνέχεια ένα άτομο, βάσει εντάλματος.
Η πρώτη διερευνώμενη υπόθεση αφορά στο θάνατο 25χρονης, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην περιοχή Φαρσάλων, το Φεβρουάριο του 2011. Η γυναίκα ήταν καμένη σε διάφορα σημεία του σώματός της και το σπίτι είχε εστίες πυρκαγιάς, όχι μόνο σε ένα σημείο. Η φωτιά είχε ήδη σβήσει μόνη της, όταν μετέβησαν στο σπίτι η αστυνομία και η πυροσβεστική. Εξ αρχής, οι αστυνομικές αρχές και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ερευνούσαν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και η σορός είχε εξεταστεί εξονυχιστικά και ιατροδικαστικά. Από στοιχεία που υπάρχουν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση πάει σε ανθρωποκτονία και οι έρευνες ήδη έχουν στραφεί στην αποκάλυψη του δράστη ή των δραστών...
Άλλη μια υπόθεση ανεύρεσης πτώματος, πιο μυστηριώδης όμως, ήταν αυτή στην περιοχή Λυγαριάς Τυρνάβου τον Οκτώβριο του 2009. Ο φάκελος των ερευνών, βρίσκεται από καιρό, στα χέρια της δικαιοσύνης. Τότε λοιπόν, μετά από πλημμύρα κι αφού αποσύρθηκαν τα νερά, σε χωράφι βρέθηκε το γυμνό πτώμα άνδρα γύρω στα 50. Σε απόσταση περίπου 2- 3 χιλιομέτρων βρέθηκαν τα ρούχα του. Από τις έρευνες και την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, φάνηκαν πιθανά ίχνη χτυπημάτων από σκληρό όργανο στο σώμα του 50χρονου. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούσαν και άλλες παραμέτρους, αν π.χ. ο άνδρας έχασε τη ζωή του στο σημείο, που βρέθηκε ή μεταφέρθηκε εκεί από τα νερά της πλημμύρας. Κι αυτό, επειδή ήταν σχεδόν μισοθαμμένος από τα χώματα και σε κατάσταση αποσύνθεσης, που δυσκόλευε τις έρευνες. Δεν ήταν όμως βέβαιοι για το αν ο θάνατος ήταν ατύχημα ή ανθρωποκτονία.
Για το θέμα ασχολήθηκε το Α.Τ. Τυρνάβου και στη συνέχεια ο φάκελος υποβλήθηκε στις εισαγγελικές δικαστικές αρχές για τα περαιτέρω, με άγνωστη ως τώρα εξέλιξη.

Πηγή:thessalianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top