Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η κριτικη των διεθνων


Η Εθνική μας ηττήθηκε από τη Νιγηρία και θα δει από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς
Αγώνες του Λονδίνου. Το gazzetta.gr περνάει από το μικροσπόπιο την τελευταία εμφάνιση των διεθνών στο Προολυμπιακό τουρνουά.


Κώστας Βασιλειάδης
: Δεν αγωνίστηκε, συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί.
Γιάννης Μπουρούσης (18π, 5/6διπ, 5ριμπ, 2ασ): Ο Έλληνας σέντερ έδωσε πολλές μάχες. Αγωνίστηκε 20 λεπτά και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, αλλά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τους αθλητικούς Νιγηριανούς.
Νίκος Ζήσης (2π, 1ριμπ):Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο γκαρντ της Μπιλμπάο. Και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση δεν ήταν καλός, ειδικά στην άμυνα δέχτηκε πάρα πολλούς πόντους. Στο τέλος του ματς ο Ηλίας Ζούρος τον κράτησε στο παρκέ για να βοηθήσει με την εμπειρία του αλλά ο 29χρονος γκαρντ δεν ανταποκρίθηκε.
Bασίλης Σπανούλης (25π, 6/12βολ, 5/6διπ, 3/5τριπ, 7ριμπ, 5ασ): Ήταν ο άνθρωπος που έκανε την περισσότερη δουλειά στο παρκέ για την Εθνική μας. Για να ακριβολογούμε, έκανε τα πάντα, αλλά δεν αρκούσαν. Στο τελευταίο σουτ του έχει γίνει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ, αλλά οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια, σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν ο ήρωας του αγώνα.
Νικ Καλάθης (3π, 1ριμπ): Εκτός τόπου και χρόνου ήταν ο πλέι μέικερ της Λοκομοτίβ Κούμπαν. Σε 11 λεπτά που έμεινε στο παρκέ δεν έκανε τίποτα για να βοηήσει την Εθνική μας να φτάσει στη νίκη. Ειδικά στην άμυνα, είχε φοβερά προβλήματα.
Aντώνης Φώτσης (2π, 1ριμπ): Κανείς δεν ξέρει γιατί αγωνίστηκε μόνο δέκα λεπτά ο αρχηγός της Εθνικής. Ήταν ξεκάθαρο πως η ομάδα είχε πρόβλημα στο ριμπάουντ, αλλά ο Ηλίας Ζούρος προτίμησε να τον αφήσει εκτός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο φόργουορντ της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και έτσι και αυτός δεν βοήθησε.
Γιώργος Πρίντεζης (10π, 5/7διπ, 0/1τριπ, 3ριμπ): Μετά από πάρα πολύ καιρό δεν ήταν εκπληκτικός. Όχι πως ήταν κακός, αλλά δεν... πέταγε όπως σε άλλα παιχνίδια. Ο 27χρονος φόργουορντ προσπάθησε αρκετά αλλά είχε και αυτός προβλήματα απέναντι στους εξαιρετικούς Νιγηριανούς.
Kώστας Παπανικολάου (8π, 1/2βολ, 2/2διπ, 1/3τριπ): Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε μεστό παιχνίδι, αλλά και αυτός τα βρήκε σκούρα απέναντι στους ιδιαίτερα αθλητικούς Νιγηριανούς.
Mάικ Μπράμος (4π, 1/2τριπ, 3ριμπ): Όπως και ο Νικ Καλάθης έτσι και ο Μάικ Μπράμος δεν βοήθησε σε κανένα σημείο. Στο ξεκίνημα έδειξε πως ήταν σε καλή βραδιά, αλλά έμεινε στο καλό του ξεκίνημα και στα υπόλοιπα λεπτά που αγωνίστηκε δεν βρήκε ποτέ ρυθμό. Έχασε πάρα πολλά ριμπάουντ και έτσι δικαιολογημένα ο Ηλίας Ζούρος τον τράβηξε στον πάγκο.
Δημήτρης Μαυροειδής (6π, 3/3διπ, 1ριμπ): Προσπάθησε αρκετά, στην άμυνα είχε και καλές, αλλά και κακές στιγμές ενώ στην επίθεση ήταν και πάλι συνεπής. Σε 11 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ ήταν θετικός, αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω και αυτό έλειπε από την Εθνική κόντρα στη Νιγηρία.
Bαγγέλης Μάντζαρης (1π, 1/2βολ, 0/1τριπ, 3ριμπ, 2κλεψ): Ήταν ο γνωστός Μάντζαρης. Έπαιξε... σκυλίσια άμυνα, προσπάθησε πάρα πολύ, αλλά στην επίθεση ήταν σε κακό βράδυ.
Kώστας Καϊμακόγλου (0π, 0/2διπ, 1ριμπ, 2ασ): Φάνηκε από την πρεμιέρα κόντρα στην Ιορδανία πως δεν... πατούσε καλά. Άπαντες, όμως, ήταν σίγουρος πως όσου περνούσαν τα ματς θα ανέβαινε. Κάτι που δυστυχώς δεν έγινε. Το παιχνίδι δεν του πήγε καθόλου και ίσως ο Ηλίας Ζούρος θα έπρεπε να έχει δοκιμάσει λίγο παραπάνω τον Αντώνη Φώτση αντί του 29χρονου φόργουορντ.

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top