Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

«Χωρις αγχος για τον τελικο»


Στο «μυστικό» της τεράστιας επιτυχίας της Εθνικής Νέων
αναφέρθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, που τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί χωρίς άγχος απέναντι στους Άγγλους.


Ο εκ των σκόρερ της «γαλανόλευκης» στην νίκη-πρόκριση επί της Πορτογαλίας (3-2), μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την πιο μεγάλη ελληνική ομάδα, την... Εθνική, καθώς επίσης και για την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται οι διεθνείς, ενόψει του ημιτελικού με την Αγγλία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα:
Για το «μυστικό» της Εθνικής: «Από τους 18, οι 14 παίζουμε μαζί από την παίδων. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου».
Σχετικά με τους στόχους της: «Αρχικά θέλαμε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο. Το καταφέραμε. Τώρα πάμε για το καλύτερο. Το μεγάλο μας όνειρο είναι να περάσουμε στον τελικό.
Άγχος δεν έχει κανείς. Όλοι είναι έτοιμοι στην ομάδα. Όλοι είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα παίξουμε 90 λεπτά. Θα τα χαρούμε και θα προσπαθήσουμε να τα συνδυάσουμε με μια πρόκριση».
Για το αν τους απασχολούν τα προβλήματα στους ελληνικούς συλλόγους: «Αυτή την στιγμή ασχολούμαστε και αγωνιζόμαστε για την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Την Εθνική μας και στόχος μας είναι να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά την ομάδα και τη… χώρα. Η Εθνική ανδρών πέρασε στους 8. Εμείς στους 4. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε διακρίσεις εάν δουλέψουμε και να πετύχουμε εάν η δουλειά γίνεται σωστά. Τα αποτελέσματα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτή την ηλικία απλώς ονειρευόμαστε να βρεθούμε πρώτοι. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα από άλλους. Απλώς χρειάζεται δουλειά. Το παιχνίδι με την Αγγλία αρχίζει από σήμερα. Χαρήκαμε χθες αλλά τώρα τέλος οι πανηγυρισμοί».

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top