Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

«Εσυ πουτ...α, εσυ σκασε!»


Απίστευτες σκηνές στο αεροπλάνο για Λισαβόνα
, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να «στολίζει» με τον χειρότερο τρόπο ένα ζευγάρι σύμφωνα με μαρτυρία.

Το στόρι το διηγούνται οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, ένα ζευγάρι Ισπανών, οπαδοί της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι πέτυχαν τον Μουρίνιο στην πτήση από το Μαϊάμι στην Λισαβόνα στην καταλανική εφημερίδα, Mundo Deportivo. Τα ονόματά τους, Ανα και Τσαβιέρ, πρόσφατα παντρεμένοι. Βέβαια, εκτός από το εισιτήριο που αποδεικνύει ότι βρίσκονταν στην ίδια πτήση με τον Special One δεν έχουν κανένα άλλο στοιχείο για το απίστευτο σκηνικό που περιέγραψαν ότι έλαβε χώρα.

Ολα ξεκίνησαν στο αεροπλάνο, όταν διασχίζοντας τον διάδρομο, η Ανα έπεσε πάνω στον Μουρίνιο στις θέσεις Business Class και του είπε «Φόρτσα Μπάρτσα» όπως υποστηρίζει η ίδια «χωρίς καμία κακή πρόθεση, σε τόνο αστείου». Ο Πορτογάλος «ούτε που γύρισε» και σύμφωνα με τα όσα είπε η κοπέλα, όλα έγιναν στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας, στο τέλος της πτήσης.

«Πέσανε πάνω μου και η γυναίκα του μου έλεγε απειλητικά να τους σέβομαι γιατί βρίσκονταν σε οικογενειακό ταξίδι» είπε στην εφημερίδα η Ανα και αφού απάντησε «ας μην δώσουμε άλλη έκταση στο συμβάν», η σύζυγος του Μουρίνιο της είπε ότι όλα ήταν δικό τους λάθος, για να πάρει την απάντηση της Ανα. «Στην Ισπανία ήδη ξέρουμε ότι το λάθος δεν είναι ποτέ δικό του, πάντα είναι των υπόλοιπων»!

Τότε «ο Μουρίνιο άρχισε να με προσβάλλει και να φωνάζει μέσα στον κόσμο πράγματα όπως 'είσαι μία πουτάνα, γουρούνα του κώλου' κολλητά στο πρόσωπό μου. Μου είπε ότι δεν με χτυπάει και δεν με σκοτώνει επι τόπου επειδή δεν ήμουν άντρας».

Στη συνέχεια μπήκε στη μέση ο Τσάβι, ο άντρας της, όμως δεν έκανε και πολλά. «Εσύ σκάσε, γιατί εσένα σε δέρνω» του είπε σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία ο Μουρίνιο τον οποίο τράβηξαν πιο πέρα οι άνθρωποι που τον συνόδευαν και ενώ εκείνος συνέχιζε να βρίζει.

Το όλο σκηνικό επηρέασε πάρα πολύ την Ανα. «Μπήκα τρέμωντας στο αεροπλάνο για την Βαρκελώνη. Αυτό ο άνδρας μου άφησε ένα τραύμα. Πριν τον αντιπαθούσα, όμως τώρα τον φοβάμαι». Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, το ζευγάρι ήρθε σε επικοινωνία με την εφημερίδα για να «κάνει γνωστό το συμβάν» το οποίο και έζησε από πρώτο χέρι. Από την άλλη, ούτε ο Πορτογάλος τεχνικός προσωπικά, ούτε η επίσημη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν διαψεύσει την ιστορία.



Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top