Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Πηρε αποζημιωση μαμουθ απο γερμανικο νοσοκομειοΈνα ιατρικό λάθος της άλλαξε τη ζωή.

Ο λόγος για την ανταποκρίτρια στη Γερμανία η οποία μετά από επέμβαση σε γερμανικό νοσοκομείο έπαθε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
Κινήθηκε δικαστικά εναντίον του νοσοκομείου και τελικά κατάφερε να κερδίσει 400.000 ευρώ εφάπαξ και 16.000 ευρώ το μήνα για όλη της τη ζωή!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "BILD", η Πασχαλινή Ν. από την Αθήνα, η οποία είχε σπουδάσει στη Γερμανία και ήταν ανταποκρίτρια ξένου Τύπου, αποφάσισε να επισκεφτεί το νοσοκομείο "Marienkrankenhaus" της πόλης Χέρνε για να αφαιρέσει έναν καλοήθη όζο από τον θυρεοειδή αδένα της.
Μια επέμβαση ρουτίνας που όμως θα τίναζε τη ζωή και την καριέρα της στον αέρα.
Μετά την επέμβαση, η άτυχη δημοσιογράφος παρουσίασε αιμορραγία και συμπτώματα έντονης δύσπνοιας.
Οι γιατροί του νοσοκομείου όπως αποδείχθηκε και από την απόφαση του δικαστηρίου, άργησαν να αντιδράσουν στη μετεγχειρητική περιπέτεια της Πασχαλινής.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο της γυναίκας, με συνέπεια να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.
Η μη παροχού οξυγόνου, διήρκεσε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλό της.
Η άτυχη Ελληνίδα έμεινε σε κώμα για τέσσερις μήνες και όταν κατάφερε να ξυπνήσει, δεν μπορούσε να περπατήσει και καθηλώθηκε από τότε σε αναπηρικό καροτσάκι.
Εκτός, όμως από την υγεία της, η Πασχαλινή Ν. έχασε και την προσωπική της ευτυχία, καθώς όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, ο τότε αρραβωνιαστικός της, με τον οποίο σχεδίαζε σύντομα να παντρευτεί, την εγκατέλειψε μετά το συμβάν. 

Πηγή:radar.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top