Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Επεστρεψε η Νικη Βολου


Την επιστροφή της στην Β’ Εθνική πανηγυρίζει από σήμερα η Νίκη Βόλου
, καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Γ’ Εθνικής. 


Μεγάλη είναι η σημερινή ημέρα για τον αθλητισμό του Βόλου, καθώς η ιστορική Νίκη Βόλου κατάφερε να επιστρέψει στην Β’ Εθνική, δίνοντας το έναυσμα στους οπαδούς της ομάδας να βγουν στους δρόμους και να γλεντήσουν την επιτυχία της ομάδας τους.
Η Νίκη, μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει την σεζόν με νίκη, καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Οικονόμο, όμως ο ένας αυτός βαθμός ήταν αρκετός για να πάρει την πολυπόθητη άνοδο, μετά από 5 χρόνια «ταλαιπωρίας» σε χαμηλές για την ιστορία της ομάδας κατηγορίες. 
Μάλιστα, το κατόρθωμα του συλλόγου της Νέας Ιωνίας φαντάζει ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως μέσα στην σεζόν, η ομάδα άλλαξε 4 διοικήσεις και 3 προπονητές, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα οικονομικά προβλήματα την έφτασαν στο χείλος του γκρεμού.
Παρόλα αυτά, με ηρωικές προσπάθειες από τους παίκτες, που έκαναν τρομερή υπομονή και για μεγάλο διάστημα έπαιζαν μόνο για την φανέλα, κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να στείλουν τους οπαδούς της Νίκης στα ουράνια. 
Οι συνθέσεις του αγώνα 
Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Δεληζήσης, Χολέβας, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Παπατζίκος (67' Kυριακίδης), Παυλίδης, Λαζαρίδης (82' Μκρτσιάν), Πουλάκος (74' Λουκίνας).
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Γκαραγκούνης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λέβναϊτς, Μπαλής, Καράμπελας (58' Βούλγαρης), Κουλτσιάκης, Νικούλης, Μπανούσης (83' Κέρι).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσσης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης, Πασπάτης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στουρνάρας, Μκρτσιάν, Ριζογιάννης - Μπαλής, Γκαραγκούνης, Λέβναϊτς, Οικονόμου, Τσιανάκας, Κέρι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70' Λέβναϊτς 
Η βαθμολογία 
(σε 6 αγώνες)
1. Νίκη Βόλου 13
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 12
3. Πανηλειακός 5
4. Ζάκυνθος 5

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top