Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Γιορτη μοδας και καλοκαιρινων εκπτωσεων στο Pantheon Plaza!



Το Pantheon Plaza, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας
, γιορτάζει την έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων, διοργανώνοντας μια μοναδική εκδήλωση γεμάτη προτάσεις μόδας και στυλ ενώ ταυτόχρονα χαρίζει πλούσιες δωροεπιταγές στους κατοίκους της περιοχής!
Από 16 έως και 21 Ιουλίου, το Pantheon Plaza προσκαλεί όλους τους κατοίκους της Λάρισας και της Θεσσαλίας να επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, κερδίζοντας δωροεπιταγές και να αποκτήσουν τα μοναδικά προϊόντα του εμπορικού κέντρου σε ακόμα πιο ελκυστικές τιμές.
Για μια ολόκληρη εβδομάδα, το Pantheon Plaza θα υποδέχεται τους κατοίκους της περιοχής (καθημερινές: 18.00-21.00, Σάββατο: 10.00-20.00), προσκαλώντας τους να προσκομίσουν τα ειδικά κουπόνια που θα έχουν προηγουμένως προμηθευτεί από την εφημερίδα Ελευθερία και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα εναλλακτικό ψηφιακό παιχνίδι.
Μέσω του διασκεδαστικού αυτού παιχνιδιού, το εμπορικό κέντρο θα μοιράζει στο κοινό δωροεπιταγές των €10, €20 και €50, καθώς και δωρεάν εισιτήρια για τα Ster Cinemas που λειτουργούν εντός του Pantheon Plaza.

Πηγή:onlarissa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top