Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Εκλογες η διακοπες;



ΕΟΠΕ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου προσδιορίστηκε η συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων για αναβολή των εκλογών της ΕΟΠΕ, που κατατέθηκε το μεσημέρι στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για το...
γεγονός ότι οι εκλογές ορίστηκαν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και ζητούν την ολιγοήμερη αναβολή των εκλογών ώστε να μπορέσουν να συνέλθουν τα διοικητικά τους συμβούλια και να ορίσουν υποψηφίους αλλά και τους αντιπροσώπους που θα ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες, οι οποίες έχουν ανακοινωθεί για την 1η Σεπτεμβρίου στον Βόλο. Την δυσαρέσκεια αυτή επιχειρεί να καταγράψει ο επικεφαλής της «Κίνησης Volley 2012» Γιώργος Μελισσουργός ο οποίος υποστήριξε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Η συζήτηση επί της αιτήσεως των ασφαλιστικών μέτρων δεν έγινε σήμερα και πήρε αναβολή για την Παρασκευή 24 Αυγούστου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης δήλωσε ότι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και λόγω αποστάσεως και διακοπών δήλωσε αδυναμία να παραστεί όπως και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ λόγω των θερινών διακοπών.

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο ταμίας Ανδρέας Βαλσαμής και ο τεχνικός διευθυντής Χάρης Σπηλιάκος οι οποίοι υποστήριξαν πως ενημερώθηκαν για τα ασφαλιστικά μέτρα λίγες ώρες πριν την εκδίκαση τους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την αναβολή αλλά το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι:

Αν δεν μπορεί ολόκληρη Ομοσπονδία να λειτουργήσει αυτές τις μέρες, πως είναι δυνατόν να ορίζει εκλογές και ζητάει από τα 320 σωματεία – μέλη της να ορίσουν μέσα στο κατακαλόκαιρο τους υποψηφίους και τους εκλέκτορες τους;

Πηγή:volleynews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top