Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Α1 κανει... «Αλμα ζωης»


Έξι αθλήτριες της Α1 γυναικών φωτογραφήθηκαν με τη συλλεκτική μπλούζα του Αγώνα Greece Race for the Cure 2012 με σκοπό να ενημερώσουν για τον Αγώνα Δρόμου και Περίπατο που διοργανώνετε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan GKomen for the Cure® την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο στις 11.00π.μ...
«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε κοντά μας, συνοδοιπόρους μας σε αυτό τον Αγώνα, τις νέες Ελληνίδες αθλήτριες της Α1 βόλεϊ γυναικών, οι οποίες με τη παρουσία τους φέτος στον Αγώνα ενισχύουν και το δικό μας Αγώνα για τη ζωή.

Ο Αγώνας αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Αξίζει να σας αναφέρω ότι στον 3ο Αγώνα το 2011, συμμετείχαν 10.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ενώ την ίδια ημέρα στον Αγώνα διακινήθηκαν 20.000 ενημερωτικά έντυπα. Από τα καθαρά έσοδα του 3ουΑγώνα υλοποιήσαμε ένα Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 – 39 ετών, σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν κλινικών εξετάσεων μαστού και διαγνωστικού ελέγχου σε περισσότερες από 500 γυναίκες, σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ) καθώς και 8 Ψυχοθεραπευτικά Προγράμματα στους Συλλόγους «'Αλμα Ζωής» σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη», δηλώνει η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» και Πρόεδρος του Αγώνα Greece Race for the Cure 2012.

Περισσότερες πληροφορίες στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα:

www.almazois.gr/race2012

www.facebook.com/GreeceRacefortheCure

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 41 800 06 210 88 15 444       
 
 
 
Στη φωτογραφία από αριστερά:
Νίκη Μουζάκη (Τράχωνες Αλίμου), Μαριάννα Μαβιλίδη (Βριλήσσια), Άννα Καβαθά (Ολυμπιακός), Πένυ Καραγκούνη (Ηρακλής Κηφισιάς), Ουρανία Γκούζου (ΑΕΚ), Αποστολία Νούσια (Παναθηναϊκός)
 
Πηγή: volleynews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top